5/2
Najděte si ten svůj kousek – pod jednou střechou!

Najděte si ten svůj kousek – pod jednou střechou!

5. února 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Sklo

Sponzorované odkazy:

Bytové doplňky jsou nedílnou součástí každého interiéru. Dodávají mu ten správný šmrnc, styl a náboj. Drobné či větší dekorace patří k pohodovému bydlení s puncem domáckosti.

Vaše bydlení je vaším azylem, místečkem, kde můžete relaxovat po náročném dní či o svém volnu. Proto správně zkrášlit svůj domov je důležité. Mít ho takový, abyste se tam cítili více než dobře. Každý má rád jiný styl, jiné barvy a každému sedí zcela jiné typy zdobení příbytku. A tak je nutno vyhledávat obchody, kde mají právě ten váš styl a drobnosti vašich představ.

Jedním z mála míst, kde seženete přehršel všech možných stylů bytových dekorací a textilií, je obchodní řetězec KiK. Jsou zde k mání bytové dekorace skleněné, porcelánové, plastové, proutěné a z přírodních travin, nebo i plechové a z dalších materiálů. Výběr je veliký a ceny jsou více než dostupné, začínající od pár desítek korun.

K mání jsou svícny, sošky, misky, vázy, prostírání, polštářky, koberečky a mnoho dalšího. A v nesčetných stylech a provedeních. Mimo bytových doplňků zde najdete i koupelnové kousky – sety i jednotlivě.

Necháte se zlákat i vy?

Zdroj foto: KiK

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS