12/1
Lednová slevotéka frčí!

Lednová slevotéka frčí!

12. ledna 2017 v 23.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Nábytek , Nádobí , Židle

Sponzorované odkazy:

Venku mrzne až praští, fičí studený vítr a často padá sníh. A tak když nemusíte, nikam se vám nechce. Tak si to zpříjemněte doma! Nila má pro vás lednové slevy na bytové doplňky, dekorace a bytové textilie, které vás jistě potěší.

NILA je nezávislá prodejní galerie a internetový obchod. Zabývá se designem, v němž nechybí respekt k přírodě, kterou vkládají do prezentovaných produktů. Vždy jsou to originální bytové doplňky a etická móda. Nila nabízí přes čtyřicet nezávislých značek a designérů, ale rovněž vyrábí vlastní produkty. Inspirujte se u nich a využijte lednovou slevotéku!

Misky Freedom Birds

Každá miska má originální ilustraci různých druhů ptáčků. Je vyvedena z porcelánu s ručně malovanými vzory. Má skvělý design a je tak funkčním doplňkem nejen do kuchyně. Misky lze mýt v myčce.Výběr potisku je náhodný, a tak pokud si budete přát konkrétní ilustraci, kontaktujte firmu na email. Miska je slevněna, a vás přijde na 360 Kč z původních 490 Kč.

Sada keramických hrnků Japan

Sada 4 keramických hrnků je v různých barvách. A krásně vám doplní interiér – v kuchyni, i kdekoli jinde. Všechny hrnky jsou ručně malované a glazurované. Přesto je lze mýt v myčce. Sada je slevněna z původních 1 390 Kč na současných 990 Kč.

Pletený taburet

Stylový a originální přírodní taburet je ručně pletený z konopí v tradiční technice zpracování. Bude krásným doplňkem vašeho interiéru. Konopí je totiž velmi odolný a také dlouhotrvající eko produkt. Slevněno z původních 3 900 Kč na 2 900 Kč.

Dekorační povlak na polštář Lines

Krásný dekorační povlak na polštář ve žluté barvě s bílými geometrickými tvary. Je celý ze 100% biobavlny. Je určen na náplň o rozměrech 50×50 cm a lze ho prát v pračce na 30°C. Povlak je slevněn z původních 760 Kč na současných 570 Kč.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS