13/3
Dekorační polštáře

Dekorační polštáře

13. března 2013 v 00.00 , Bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Dekorační polštářky – velmi oblíbeným a také velmi častý interiérový doplněk, které zdobí nejen sedací soupravy v obývacím pokoji nebo postele a jiná odpočinková křesílka, ale také na parapetech a dalších neobvyklých místech. V dnešní době je na trhu velmi rozsáhlá nabídka, a díky tomu si můžete tak vybrat to pravé pro vás. Někdy si ale za luxusnější varienty taky pěkně připlatíte.

My jsme si v tomto článku pro vás připravili malou ochutnávku od velmi známých výrobců Ikea a Kika, ale také od méně znamé značky Blumarine, který nabízí svým zákazníkům luxusní dekorační polštáře.

Pokud ale nechcete kupovat úplně nové polštáře, můžete zakoupit také jen povlak, které pak můžete na polštářích střídat podle nálady a fantazie, nebo také podle módního období. Je to jen na vás!

Geometrické polštáře

V módním světě jsou teď velký hitem geometrické tvary. Tento skvělý trend můžete přenést i do svého bytu a dát tak vašemu obývacímu pokoji trochu rozměrnosti a originality. Pruhy, kostky, kruhy – nebojte se geometrie! Všechny tyto polštáře můžete zakoupit v obchodních domě Ikea za 399Kč.

Hravé barevné polštáře

Hravost barev, různobarevné kombinace, někdy až extravagantní design – to prostě rozzáří váš byt! Pokud jednoduchý klasický design vašeho bytu doplníte takovýmito perlami, všechny vaše návštěvy budou v úžasu a i vy budete mít každý den hned veselejší.

Dekorační polštáře, Ikea, 99 – 399Kč

Dekorační polštáře, Kika, 499Kč

Luxusní polštáře

Pokud jste náročnějším klientem a chcete si byt vyzdobit trochu luxusněji, i pro vás tu máme malou ochutnávku dekoračních polštářků. Za luxusní polštářky značky Blumarine si trochu připlatíte. Za jeden polštářek můžete zaplatit až 2.480Kč. Zde je malá ochutnávka!

Dětské polštáře

V tomto článku ale nezapomínáme ani na děti. Velmi hravé a veselé polštáře pro děti nabízí obchodní dům Kika. Děti je můžou využít nejen jako skvělý polštářek na spaní a odpočívání, ale také jako hračky.

Zdroj: http://www.kika.com/cz/, http://www.ikea.com/cz/cs/, http://www.italske-povleceni.cz/

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS