12/3
Domácí útulno začíná na zdi

Domácí útulno začíná na zdi

12. března 2016 v 12.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Sponzorované odkazy:

Mějte doma útulno, mějte doma příjemno a pohodově! Postačí pár triků v interiéru – a začnete na zdech.

Pohodovou atmosféru všeho domova podpoří správně vyladěný interiér ve vašem stylu – barvy, doplňky, materiály – a taky zdi. Tam to začíná. Jsou li zdi v kontextu s ostatním zařízením, je domácí pohoda dvojnásobná. Jak to zařídit? S designovými tapetami!

Akei wal

Nová edice designových tapet AKEI, dotvoří globální příjemnou interiéru. AKEI wall design je vytvořen pro váš útulný interiér. Jedinečné tapety jsou tvořeny s minimalismem a vizuální čistotou, která posílí váš pohodový domov. Inspirace pochází z krásy přírody, záře a světla, jemných a světlých barev. Edici nových vzorů tapet, které v kombinaci s jednoduchými a finančně snadno dostupnými kusy nábytku vytvoří nadčasový a esteticky vyladěný interiér. Mít krásný a útulný byt je snaha a touha každého. A s tapetami Akei wall to není nic složitého.

Norköm, Trumma, Swin

Tapety s minimalistickými liniemi a geometrické tvary v jemných barvách a stylu Nordic připomínají okouzlující severské léto. Hodí se třeba do dětského pokoje, pracovny nebo Home Office kanceláře. Svými vesele jemnými barvami podpoří pozitivní atmosféru i myšlení.

Bono, Gambro a spol.

Do obývacího pokoje, haly a jídelny se hodí kombinace strohého stylu v tlumených barevných variantách tapet Bono, Gambro a spol. Takový design příjemně a nenásilně doplňuje místo, kde se schází a žije celá rodina, kde tráví společné chvíle.

Laka, Polo, Rosta

Tyhle královny zdí se vyznačují abstraktními vzory a schématy v tlumených barvách. Výborně se hodí do ložnice, protože navodí pocit klidu a bezpečí. Barevnost mají decentní, a někdy s florálními motivy.

Všechny tapety nové edice Akei wall se vyznačují jedinečnou jednoduchostí a nadčasovým minimalismem. Jsou šetrné k přírodě a snadné na údržbu. Jejich hlavním cílem je zpříjemnění života. Ucelenou nabídku nejen Akei wall najdete na e-shopu Walone.com.

Zdroj foto: Walone.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS