26/2
Jarní svěžest do vašeho příbytku: Světla z přírodních materiálů

Jarní svěžest do vašeho příbytku: Světla z přírodních materiálů

26. února 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Jaro klepe nezadržitelně na dveře. I na dveře vašeho domova. A tak do něj vneste jarní svěžest s přírodními materiály trochu jinak, než obvyklými dekoračními doplňky.

Svítidla z přírodní materiálů jsou v současnosti módním hitem. Důmyslná a vtipná světla s osobitým šarmem v designu z přírodních materiálů vám pomohou navodit novou atmosféru domova. Mohou být nyní tipem pro vás, jak ozvláštnit váš příbytek a vnést do něj svěží jarní a „přírodní“ vítr v podobě originálních svítidel. Inspirujte se našimi tipy!

variabilní stolní lampu Glint lze využít kdekolivariabilní stolní lampu Glint lze využít kdekoli

Stolní lampa GLINT

Zcela ojediněle řešená, nebývale variabilní, s reálným funkčním provedením – to je Glint. Její neobvyklé tvary překvapují a přitahují. Úvaha: „Proč si nepořídit něco takového?“ je nasnadě. Pořídit! Tělo z korku lze instalovat do různých poloh a tím měnit i tvar stolní lampy. Hravý způsob jakým realizátoři této lampy uvažovali, je nekonvenční a svými obměnami tak majitele tento stolní zázrak nikdy neomrzí. Tak jako je pohádkových příběhů tisíce a jedné noci, tak Glint je lampa tisíce a jednoho tvaru a tím i využití. Hodí se na psací stůl, pracovní stolek, na čtení ke gauči, posteli či křeslu, anebo na komodu, případně i do pracovny, dílny či garáže. Všude dobře poslouží.

Výrobce Galula, vytvořil lampu spíš lehčí hmotnosti s 3,2 kg, příkonem 40W a magnetickou podložkou v černé či bílé barvě a s různě barevnými (žlutými, černými, modrými, červenými) přívodními kabely. A cena? Slušivých 4.290,– Kč

závěsné stropní svítidlo Avispa je jako malá vosazávěsné stropní svítidlo Avispa je jako malá vosa

Závěsné stropní svítidlo AVISPA

Opět je to celé o fantazii a hravosti. Tu nyní můžete aplikovat do vašeho bydlení se závěsným stropním svítidlem Avispa, s nímž si pořídíte něco jako vosu se zadečkem v přírodním provedení jasanu. A vosa poletuje zavěšená nad vašimi hlavami a vyluzuje úsměv na vaší tváři. Může létat nad jídelním či kuchyňským stolem, v pracovním koutu, či kdekoli jinde. Fantazii se meze nekladou.

Výrobce Claro tak dal jasný impuls do budoucna ve formě trendy závěsného svítidla o rozměrech 150 × 370 × 160mm, v jasanovém dřevě a s příkonem 60W, za cenu 1.980,– Kč.

svítidlo Mosaico má jedinečné mozaikové stínidlosvítidlo Mosaico má jedinečné mozaikové stínidlo

Svítidlo MOSAICO

Krásné a elegantní stínidlo má důmyslnou vyřezávanou mozaikovou strukturu. Odtud také název celého svítidla. Jeho dvouřadé stínidlo zaručuje neobvyklou hru světel po rozsvícení. Světelné střípky probleskávající mozaikou stínidla ven vás okouzlí a navodí vašemu domovu magický ráz. Hra světel a stínu je a bude pokaždé jiná a jedinečná. Mosaico není jen o svícení, je o kráse okamžiků.

Výrobcem svítidla o příkonu 40W a průměru 380 × 320, je opět Claro. Materiálem stínidla je překližka. Důmyslnou magii domova si můžete pořídit za cenu 6.490,– Kč.

krásný a neotřelý bytový doplňěk a lampa v jednom – to je Prismakrásný a neotřelý bytový doplňěk a lampa v jednom – to je Prisma

Dotyková stolní lampa PRISMA

Neobvyklý tvar, provedení i funkčnost – to je lampa Prisma s dotykovým ovládáním. Masivní jasanový hranol má příjemnou barvu, kterou ještě umocňuje podélné LED svícení zvnitřku lamy ven. Lampa je sama o sobě neobvyklým a krásným dekorativní funkčním doplňkem interiéru, jako stvořená k relaxaci i náladovému nasvícení prostoru. Hranol při svícení evokuje dojem minikrbu.

Opět zde úřadoval výrobce Claro, který očividně má nekonečné zásoby originálních funkčních doplňků do vašeho příbytku v podobě nejrůznějších svítidel, která jsou sama o sobě jedinečnou ozdobou. Zde ztvárnil ve stolní lampě Prisma o rozměrech 139 × 139 × 600mm jasanový kousek s nastavitelnou intenzitou svícení a dotykovým ovládáním. Na její fungování se můžete podívat na krátké upoutávce zde. Lampa přijde na 4.490,– Kč

Všechny produkty lze zakoupit v showroomu Claro, Národní třída 27, Praha a v internetovém obchodě Claro.cz.

Zdroj foto: Claro.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS