25/3
Víte, kde pořídit ty nejlepší sedací soupravy?

Víte, kde pořídit ty nejlepší sedací soupravy?

25. března 2015 v 20.45 , Křesla a sedací soupravy , Nábytek , Obývací pokoje

Plánujete kompletní renovaci svého obydlí, už vás nebaví trávit čas v interiéru, který není přesně podle vašich přestav anebo jste se rozhodli pořídit si vlastní rodinný dům nebo nový byt, který je třeba kompletně vybavit? Pak zapomeňte na laciný montovaný nábytek a na prozatímní řešení, která jsou zcela zbytečným vyhazováním peněz. Místo toho se raději zaměřte na kvalitní nábytek, který splňuje jistá kritéria, je velmi komfortní, vyroben z jakostních materiálů, díky čemuž vám vydrží spousty let a jako bonus je nadčasový a maximálně trendy. K takovým kusům nábytku, do kterých se vyplatí vynaložit jak čas, tak peníze, patří rozhodně sedací soupravy.

Sedací souprava by měla být dominantou každého obývacího pokoje a pokud máte ten luxus v podobě dostatečného prostoru, pak by byla neuvěřitelná škoda, nepořídit si takový model, kterého se již nikdy nebudete chtít vzdát. Na trhu s nábytkem dnes najdete nepřeberné množství pohovek, lenošek či jiných sedaček, které se pohybují v nejrůznějších cenových hladinách a samozřejmě i kvalitách. Abyste si zvolili správně, zaměřte se na pohodlí, zajímejte se o použité materiály a způsob výroby a také na fakt, zda vás její vzhled zaujal na první pohled, neboť s vámi, přeci jenom, bude nějaký ten rok žít.

Rohová sedačka pro jednotlivce i rodiny

Pakliže si nejste jisti velikostí, nechcete aby pohovka zabrala polovinu místnosti a přitom vypadala dobře, zabruslete do kategorie rohové sedací soupravy, které jsou sázkou na jistotu. Adekvátní velikost je naprosto dostačující pro rodinu s dětmi a pakliže bydlíte sami nebo s partnerem, nemusíte se, během jakékoliv návštěvy, stresovat s nedostatkem místa. Rohová sedací souprava se vejde i do menšího panelákového bytu a pokud máte v domě větší místnosti, můžete ji případně doplnit o oblíbenou lenošku, stylové houpací křeslo nebo o menší taburetky, sloužící také jako odkládací plocha nebo stolek.

Rohová sedací souprava do každého bytu či domu, autor: seackyphaseRohová sedací souprava do každého bytu či domu, autor: seackyphase

Sedačky do tvaru U pro milovníky relaxace

Funkce sedací soupravy je v obývacím pokoji různorodá. Jednak dokáže stmelovat rodinu, udržovat přátelské kontakty a navíc je naprosto dokonalým zdrojem relaxace. Vhodně zvolená pohovka vám poskytne svou hřejivou, měkkou a někdy i masážní náruč prakticky kdykoliv jen budete chtít. Ať už preferujete nic nedělání, sledování oblíbeného pořadu v televizi, čtení detektivky nebo si na sedačce rádi povídáte s partnerem, obstarejte si variantu do tvaru U, která k odpočinku přímo svádí. Takový model je ideální pro rodinné domy nebo pro větší byty, kde nehrozí nedostatek místa.

Odpočívejte na sedačce do tvaru U, autor: sedackyphaseOdpočívejte na sedačce do tvaru U, autor: sedackyphase

Rozkládací pohovka nejen pro návštěvy

Když se řekne rozkládací pohovka, většina lidí si automaticky přestaví nevzhlednou dvojmístnou variantu, která je jednak nepohodlná a navíc oku příliš nelichotící. Naštěstí ale existují varianty, které jsou nejenom trendy, ale manipulace s nimi je neuvěřitelně snadná a spánek natolik skvělý, že za ně s radostí vyměníte klasickou manželskou postel. Rozkládací sedačky jsou variabilní a dokáží se přizpůsobit jak vašim potřebám, tak danému prostoru a typu vašeho bydlení.

Kde pořídit ty nejlepší sedačky?

Abyste narazili na opravdu kvalitní obchod se sedacími soupravami, museli byste strávit hodiny, ne-li dny sezením u internetu a následným obcházením prodejen nebo show roomů. My však víme, kde prvotřídní modely sehnat, čímž vám práci značně ušetříme. Podívejte se na luxusní a širokou nabídku společnosti Phase, která je jedním z předních výrobců kvalitních sedacích souprav. Za výrobou každého kusu stojí renomovaný tým odborníků, kteří kladou enormní důraz na funkčnost, tužby jednotlivého klienta a zároveň na moderní a osobitý styl. Jestli budete někde opravu nadmíru spokojeni, pak jsou to jedině sedačky Phase Praha.

Sedačky jedině od firmy Phase, autor: sedackyphaseSedačky jedině od firmy Phase, autor: sedackyphase

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS