5/12
Sedací soupravy – elegantní rohové a rozložitelné sedačky

Sedací soupravy – elegantní rohové a rozložitelné sedačky

5. prosince 2013 v 00.00 , Domy , Křesla a sedací soupravy , Nábytek , Obývací pokoje

Sedací souprava je významnou dominantou obývacího pokoje. Bezesporu patří k největšímu a nejpoužívanějšímu stojícímu nábytku. Rohové a rozložitelné sedačky jsou zajímavě řešené a navíc velice praktické. Myslete však na to, že rohová sedačka vám zabere oproti ostatním obyčejným sedačkám dost místa, nejsou tedy použitelné do všech místností. Pokud na ní ovšem máte vyhrazeno více místa, dokáže výrazně změnit podobu celé místnosti.

Řešení prostoru

Rohovou sedačku je nutné snoubit s ostatním nábytkem a předměty v místnosti. Doporučuji vybírat v decentních a mírných tónech. Celkový vzhled a dominantu rohové sedací soupravy můžete podtrhnout efektivními doplňky, jako jsou polštářky či menší přehozy. Celou místnost navíc dokážete utlumit jednoduchou skladbou dekorací a různých doplňků. Dominantní rohová sedačka by měla v celém prostoru naprosto jednoznačně vynikat.

Elegantní rohové sedačky

Rohové sedací soupravy můžete vybrat v různých velikostech, designech, provedení a samozřejmě materiálech. K dostání jsou jak kožené, tak z ekokůže, látkové, mykroplyše a tzv. Rebel potahy. Vysokou škálu palety barev, kvalitu a rozmanitou cenovou relaci nabízí rohové sedací soupravy různých typů.
Nabídka zahrnuje jak rohové sedačky oblé, hranaté, tak i tvary klasické. Lze si zakoupit jak v levém, tak i v pravém provedení.

Aktuální trendy

K aktuálním trendům patří bezpochyby rozložitelné sedačky, které oceníte do menších bytů, ale i velkých obývacích prostor. Multifunkčnost je slovo, na které lidi hodně slyší. Rozkládací sedačka je vhodná nejen na posezení, ale také jako nábytek určený na spaní. Největší přednost tohoto typu nábytku je úspora místa.
Pokud si přejete a pořizujete rozkládací sedačku za účelem každodenního spaní, vsaďte na kvalitu a komfort. Pořízení takového nábytku berte jako významnou investici, na které závisí vaše pohodlí, příjemný spánek a hlavně vaše zdraví. To samé se týká výběru materiálu, který bude dennodenně používán nejen na sezení, ale i na spaní, je lepší, aby sedačka byla z nejkvalitnějšího pevného materiálu. Samozřejmě záleží na vašem vkusu a finančních možnostech.
Moderní sedačka Alina je praktická rozkládací sedací souprava s úložným prostorem. Jednoduchá a přitom praktická sedačka se hodí do každého bydlení. Postará se o nádhernou dominantu obývacího pokoje, komfortní posezení a samozřejmě i zdravotně nezávadné spaní. Určitě najdete tu svou vysněnou sedačku i Vy.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS