12/10
Stylové tipy na skříně a stolky nejen pod televizi

Stylové tipy na skříně a stolky nejen pod televizi

12. října 2014 v 00.00 , Obývací pokoje , Stoly a stolky

Sponzorované odkazy:

Umístění televize v obývacím pokoji má vyřešený každý jinak a existuje mnoho způsobů, jak tuto problematiku vyřešit, i když možná nejlepší způsob je televizi nemít vůbec. Nicméně my se nyní podíváme na skříně a stolky, které mohou v obývacím pokoji či ložnici sloužit jako podstavec pod televizi, protože tento trend se nyní vrací. Představíme si nějako zajímavých tipů, které vypadají originálně a když vám zapadnou do zbytku obývacího pokoje, možná se tím vyřeší i vás problém s umístěním televize.

Jednoduchá skříňka Aura Media Unit

Začněme naprosto jednoduchou skříňkou ze Španělska, která má název Aura Media Unit a je vyráběná v dvojím barevném provedení. Jak už jistě víte, baví nás jednoduchost, protože v dnešní době je prostě trendy a tento kus nábytku splňuje všechny zákonitosti, aby byl součástí moderního obývacího pokoje.

Jednoduchá skříňka Aura Media Unit – dwr.comJednoduchá skříňka Aura Media Unit – dwr.com

Tak trochu bláznivý stolek Componibili Round Storage Module

Pokud máte ovšem rádi bláznivé věci a váš obývák je příjemné místo, kde se nic moc neřeší, pak vás bude zajímat následující stolek, který má název Componibili Round Storage Module. Asi souhlasíte, že na podobný kousek jen tak u známých nenarazíte. K dostání je v červené a černé barvě.

Bláznivý stolek Componibili Round Storage Module – yliving.comBláznivý stolek Componibili Round Storage Module – yliving.com

Praktičnost a funkčnost jménem Framework Credenza

Nyní však budeme opět pokračovat v jednoduchosti, protože si představíme systém Framework Credenza. Jednoduché a rovné, jen pravé úhly, tak nás to také může bavit, praktičnost a funkčnost se tomuto systému nedá upřít. Navíc kombinace dřeva a železa je v kurzu.

Praktický stolek Framework Credenza – cb2.comPraktický stolek Framework Credenza – cb2.com

Originální skříň Line Media Console

U jednoduchosti stále zůstaneme, protože se podíváme na media stolek s názvem Line Media Console. Ten už sice nevypadá tak jednoduše, jako předchozí kousky, nicméně rovné linie se tomuto stolku nedají upřít. Od nás rozhodně za jedna.

Originální skříň Line Media Console – dwr.comOriginální skříň Line Media Console – dwr.com

Skládací nábytek Indie Furniture

Pokud se vám ovšem nelíbil ani jeden předchozí tip a tak trochu byste si spíš chtěli skříň vytvořit sami a chcete naprosto jednoduchost záležitost, připravili jsme si pro vás systém, díky kterému si skříň nebo stolek vytvoříte sami. Jmenuje se Indie Furniture a jednotlivé desky dokupujete a stavíte podle svého nejlepšího úmyslu.

Skládací nábytek Indie Furniture – indie-furniture.orgSkládací nábytek Indie Furniture – indie-furniture.org

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS