14/7
Chair mutifunkční stolek: stolek nebo sedací lavice či věšák?

Chair mutifunkční stolek: stolek nebo sedací lavice či věšák?

14. července 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Úspora místa v malých domech je dnes považována za důležitou. Nalezení správné organizace nábytku a dostatku úložných prostor pomáhá bydlet dobře.

Někdy se ale vyplatí čekat, až přijdou na trh ty správné kousky. Jedním ze způsobů, jak ušetřit místo, je výběr multifunkčního nábytku. Takovým je kousek zvláštně pojmenovaný & Chair od tchajwanského designéra Shin Chena.

Je to kus nábytku, který spojuje úložný prostor s konferenčním stolkem, který však poslouží mimo jiné jako vysoká stolička a lavice, nebo i věšák. Inspirován je tvarem ampersandu, tedy symbolem &, proto je je & Chair tak jedinečný.

Plynule přechází do přirozeného tvaru, ručně vyroben z udržitelných materiálů – plsti a jasanového dřeva. & Chair (česky & Židle) může být umístěna v různých polohách a těmi je definováno její použití.

Může být postaven

  • ve vodorovné poloze kdy je věšákem na kabáty a deštníky s dostatkem úložného prostoru a
  • ve vodorovné poloze kde je židlí či lavicí k posezené
  • až do funkce knihovny či konferenčního stolku s s úložným prostorem dostupným prostřednictvím systému slot-and-rack

Ampersand &

Název & Chair po vzoru ampersandu je symbolický pro svou multifunkčnost, která zdůrazňuje jeho osobnost Chameleona. Sedačka & Chair, navržená z teplého přírodního jasanového dřeva, vylepšuje každý obytný prostor s nádechem abstraktního skandinávského designu. Ten se vyznačuje dřevěnou strukturou a jedinečným tvarem, který se mění s každým z jeho různých použití.

& Chair funguje jako konferenční stolek, organizér úložného prostoru a lavice na sezení, takže je ideálním kusem multifunkčního nábytku pro malé obytné prostory.

Líbí se vám?

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS