13/7
Pořiďte si vířivku. Třeba nafukovací

Pořiďte si vířivku. Třeba nafukovací

13. července 2014 v 00.00 , Vany a sprchové kouty

Sponzorované odkazy:

Vířivka to není jen relax, má i léčebné účinky. Léčba vodou neboli hydroterapie nás zbavuje stresu, uvolňuje svaly a klouby a také příznivě působí na nespavost. Pomáhá i čistit, prokrvovat a omlazovat kůži.

Vířivka – relaxace i masáž

Základem je vana či malý bazének, který je napuštěný vodou. Je možné si v něm lehnout i sednout. Na dně a po stranách se nachází masážní trysky, které jsou dvojího druhu. Trysky vodní provádějící hydromasáž, která má podobné účinky jako klasická masáž. A trysky vzduchové zajišťující perličkovou koupel, která má hlavně relaxační účinek.

Vířivka je určitě báječná věc, ale spíš než doma se s ní setkáte v lázních či v prostorách plaveckého areálu. Důvodem je cena, které může dosahovat i několika stovek tisíc. Pak jsou tu i další skutečnosti, které vás mohou od koupi odradit. Klasické vířivky se musí umístit na betonovou desku nebo jiný pevný podklad. Jsou také dost těžké a je nutné zvážit nosnost podlahy. Co se týče manipulace, někdy je dokonce nutné přizvat jeřáb či jinou těžkou techniku. Po usazení vířivky je už velmi obtížné ji přemisťovat.

Nafukovací vířivka

Pokud se vám ale nechce do vířivky někam docházet a dělit se o ní s dalšími cizími lidmi, můžete si jí pořídit domů i podstatně levněji. Jedná o tzv. nafukovací vířivku.

nafukovací vířivka; zdroj: nafukovacivirivka.cznafukovací vířivka; zdroj: nafukovacivirivka.cz

Tento typ vířivek se stal velmi oblíbeným kvůli jednoduché montáži, mobilitě a podstatně nižší ceně. Taková vířivka je vhodná do domu i na zahradu. Pokud ji chcete převést třeba na chalupu, stačí jen vypustit vodu a vyfouknout. Disponuje vším co má její klasická verze, tedy masážní trysky, vzduchovou perličkovou masáž, technologii pro čistění i ohřev vody a ochranný kryt. K jejímu nafouknutí nepotřebujete žádnou pumpu, je vybavena integrovaným nafukovacím systémem. Kompletní sestavení vířivky zabere jen 10 minut a navíc se může pyšnit nízkými provozními náklady.

Nafukovací vířivky se vyrábějí z kombinace syntetické kůže a laminovaného PVC. Stejný materiál je používán třeba k výrobě raftů. Jeho odolnost a životnost je tedy velmi vysoká.

nafukovací vířivka; zdroj: nafukovacivirivka.cznafukovací vířivka; zdroj: nafukovacivirivka.cz

Úvodní fotka: nafukovaciviriv­ka.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS