10/3
Praktické a skvěle propracované schůdky

Praktické a skvěle propracované schůdky

10. března 2014 v 00.00 , Bytové doplňky , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Máte vysokou knihovnu či občas v bytě či domě nemůžete na něco dosáhnout? Nechce se vám stále brát židle, na kterou si stoupáte? Pak máme pro vás řešení, kterým jsou bytové schůdky. Není to samozřejmě žádná revoluční novinka, avšak předvedeme několik kousků sloužící zároveň jako netradiční, ovšem zajímavé bytové doplňky. I když je necháte postavené kdekoliv v bytě, vypadají skvěle.

Skládací schůdky Scalo Modern Stool & Step Ladder

Začněme netradičním řešením, což tento stupínek rozhodně nabízí. Schůdky Scalo Modern Stool & Step Ladder vytvořil designér Benedetto Quaquaro a k dostání je hned v několika barevných kombinacích. Ovšem musíme upozornit, že se nejedná o levnou záležitost. Pokud patříte mezi jedince menšího vzrůstu a máte v kapse dostatečnou hotovost, poohlédněte se po něm. Když zrovna neslouží jako stupínek, může být použit jako úložný prostor či menší stolek.

Geniálně jednoduché schůdky Heaven Freestanding

Od složitého provedení přecházíme přímo k tomu nejjednoduššímu. Tím je rozhodně to, jež představil designér Thomas Bernstrand. Tři stupínky a dostatečný podstaven a schůdky jsou na světě. Jak jednoduché a efektivní! Toto řešení se nám rozhodně zamlouvá. K dostání ve dvou barevných variantách.

Závěsné schůdky Trappestigen

U jednoduchosti ještě zůstaneme, protože si představíme schůdky Trappestigen Stepladder, které lze jednoduše složit a zavěsit na zeď, takže nebudou zabírat příliš místa. Jednoduchá konstrukce navíc s madlem, které vám napomůže se na schůdkách udržet, rozhodně nezklame. Do prodeje šlo dokonce několik barevných provedení, takže můžete vybírat z dřeva, bílé, oranžové či černé.

Vysouvací schůdky Småland

Na konec jsme si pro vás připravili opět trochu složitější konstrukci, ovšem ve své podstatě je velmi jednoduchá. Dva stupínky, z nichž je jeden vysunovací zajistí, že schůdky nebudou v prostoru nijak překážet a pokaždé, když budete potřebovat, splní bez problémů svou funkci. Materiálem je dřevo a můžete si být jisti dokonalým zpracováním.

zdroj úvodní fotky: stardust.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS