28/8
Pořiďte si stylové a praktické vychytávky pro vaše pohodlí

Pořiďte si stylové a praktické vychytávky pro vaše pohodlí

28. srpna 2013 v 21.30 , Bytové doplňky , Nábytek

Pravděpodobně každý, kdo si zařizuje zbrusu nové bydlení chce, aby vypadalo co nejmoderněji a působilo komfortním dojmem. Domov není pouze místem, kde složíte hlavu a přečkáte noc, vzhledem k náročnosti povolání a neustálému stresu, by mělo být jakýmsi útočištěm, kde se budete cítit v bezpečí a pohodlí naprosto v každé situaci. Ať už stavíte rodinný dům, rekonstruujete menší garsoniéru či byste svůj interiér po letech rádi oživili něčím trendy, pořiďte si stylové vychytávky, které obydlí propůjčí šmrnc a navíc vám poskytnou ono kýžené pohodlí a odpočinek.

Posezení kdykoliv si vzpomenete

Chcete-li oživit interiér a trochu pozměnit design bytu, nemusíte se nutně uchylovat k razantním krokům jako je malování či výměna sedací soupravy. Pořiďte si něco, co prakticky využijete kdykoliv si budete mít chuť odpočinout či shlédnout váš oblíbený televizní pořad. Řeč je o sedacím pytli, který se stal velmi oblíbenou dekorací a kusem nábytku u spousty rodin. Jejich výhodou je fakt, že jsou neuvěřitelně komfortní a variabilní, použít je proto lze v každé místnosti. Zatímco do obývacího pokoje zvolíte trendy variantu v barvě místnosti, v dětském pokoji se bude senzačně vyjímat sedací pytel v podobě fotbalové míče, který pořídíte na stránce primabag.cz.

Relaxujte v pohodlném sedacím pytli, autor: primabagRelaxujte v pohodlném sedacím pytli, autor: primabag

Relaxace po dlouhém a náročném dni

Konečně se vám, po zdánlivě nekonečném pracovním dni, podařilo dostat domů a jediné, na co momentálně myslíte, je chvilka klidu a relaxace. Záhy však zjistíte, že sedací soupravu kompletně okupují děti a usadit se k jídelnímu stolu vám příliš pohodlné nepřijde. Pro tyto a další situace, kdy si budete chtít oddechnout, si pořiďte uklidňující houpací křeslo, které vás svým kolébavým pohybem rázem přivede do jiného světa. V tomto praktickém bytovém doplňku můžete jak nerušeně relaxovat, tak se například věnovat tipování přes internet, o kterém se více informací dozvíte zde.

Je libo stoleček či židličku?

Máte-li větší rodinu či čas od času pořádáte posezení s přáteli, pak jste jistě někdy zažili situaci, kdy jste si zkrátka neměli kam sednout. A právě proto je dobré vlastnit praktickou taburetku, na kterou se lze usadit, ale která rovněž skvěle poslouží jako odkládací plocha. Zvolit můžete z neřeberného množství variant od luxusních kožených až po jednoduché dřevěné, které využijete v každé místnosti.

Pořiďte si stylové taburetky, autor: primabagPořiďte si stylové taburetky, autor: primabag

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS