19/8
Luxusní italské předsíně

Luxusní italské předsíně

19. srpna 2013 v 06.00 , Bytové doplňky , Byty , Design , Nábytek , Předsíň

Ruku na srdce, kdo z nás netouží po přepychovém bydlení, které disponuje prostorem, vzdušností a veškerým vybavením dle našich nejniternějších představ a snů. každý, kdo měl co do činění se zařizováním interiéru jistě dobře ví, v jak časově i finančně namáhavou situaci se celá akce může proměnit. Jen shánění pohodlné a prostorné pohovky pro celou rodinu, vám může zabrat i několik týdnů a nechat si vyrobit kuchyňskou linku na míru je otázkou i několika dlouhých měsíců. Dokonalost zkrátka vyžaduje určitou trpělivost, která se ale ve finále promění v mistrovské dílo, na které můžete být právem hrdí.

Dát bytu ten správný ,,kabát" ovšem není jen tak. Pokud chcete opravdu něco extra, potřebujete k sobě schopného odborníka a pakliže jste se rozhodli vše řešit na vlastní pěst, měli byste myslet i na ty nejmenší detaily. A jakmile vyřešíte malování, přichází na řadu ta nejzábavnější část, a to pořizování nábytku a následně doplňků, které nejsou o nic méně důležité. Během shánění jednotlivých kusů vybavení se většina lidí zaměřuje na kuchyni a obývací pokoj, přičemž velmi často zanedbá či lidově řečeno ,,odflákne" zařízení předsíně, což je neuvěřitelná škoda…

Pořiďte si kvalitní luxusní nábytek, autor: saloncardinalPořiďte si kvalitní luxusní nábytek, autor: saloncardinal

Důležitost předsíně

Možná tvrzení o údajné nedůležitosti předsíně potvrdíte, jakmile se podíváte do té vaší, která kromě praktických botníků a věšáků, zeje prázdnotou. Stejně jako každá místnost v domě, i předsíň má svou určitou úlohu, kterou je samozřejmě úschova obuvi, ošacení či nejrůznějšího náčiní, ovšem těmito funkcemi její působení zdaleka nekončí. Vzhledem k faktu, že je právě předsíň tím prvním místem, které po příchodu do jakéhokoliv bytu nebo domu spatříte, měla by rozhodně plnit reprezentativní, čili estetickou stránku. Luxusní předsíň by tedy ihned při vstupu měla navodit příjemný, zabydlený pocit a její interiér musí napovědět, jakým směrem se ubírá celkový design zbývajících pokojů.

Když předsíň, tak luxusní!

A právě z tohoto důvodu je ideální volbou luxusní italský nábytek, který i tu nejobyčejnější chodbu a zdánlivě absolutně nezajímavou místnost, dokáže proměnit v něco, nad čím se vám a každé vaší návštěvě, bude opakovaně tajit dech. Zapomeňte na montovaný nábytek, který kromě vás vlastní i většina sousedů a raději si dopřejte něco jedinečného s vlastní duší a osobitým kouzlem, které je vlastní pouze italským návrhářům.

Vsaďte na italský luxus, autor: saloncardinalVsaďte na italský luxus, autor: saloncardinal

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS