21/5
This Stool Rocks / Stoličky jen pro odvážné

This Stool Rocks / Stoličky jen pro odvážné

21. května 2013 v 00.00 , Židle

Sponzorované odkazy:

Pokud si myslíte, že stoličky k barům či konferenčním stolkům mohou být pouze fádní a nudné, následující článek vás snad vyvede z omylu. Zavítáme totiž do dílny designéra Jamese McBennetta, který vytvořil jednoduchý, ale zábavný systém, jak udělat stoličky zajímavějšími. Musíme potvrdit, že se mu to jednoznačně povedlo.

V podstatě v tom není nic složitého, projekt This Stool Rocks je postaven na klasické stoličce, která má ovšem různé druhy spodní části, které jim dodávají na zajímavosti a variabilitě. V podstatě můžete vybírat ze tří variant – Hard Rock, Soft Rock nebo Easy Rock. Hard Rock podstavec umožňuje pohyb o 360°, přičemž se můžete pohybovat dopředu i dozadu. Na Soft Rock stoličce se dá pohybovat dopředu i dozadu a konečně nejméně zábavná varianta Easy Rock umožňuje pohyb pouze dopředu.

Navíc si můžete navolit na sedačku jakýkoliv nápis, který bude pomocí CNC stroje vyříznut, takže můžete tvrdit, že vaše stolička je originál. Pokud máte přístup k CNC strojům, můžete si díky CAD files stoličku vyrobit sami, návod při trošce hledání jistě naleznete.

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS