20/12
Nábytek – jídelní sety a stoly

Nábytek – jídelní sety a stoly

20. prosince 2012 v 22.00 , Kuchyně

Každá domácnost se neobejde bez jídelního stolu. Takový jídelní stůl je základem každého domova – rodiny. Vyberte si kvalitní jídelní stůl z této nabídky. Opravdu máte z čeho vybírat.

Nábytek

Kvalitní nábytek za přijatelné ceny najdete např. na internetových stránkách nabytek-elegance.cz. Kompletní sortiment nábytku pro celý dům nebo byt. Pojďme se společně seznámit s moderními jídelními stoly a jídelními sety. Vybrat si můžete nejen masivní nábytek, ale také levnější variantu klasického nábytku.

Jídelní stoly

Nabídka jídelních stolů je opravdu pestrá. Stoly se dají dělit do několika kategorií. Zejména podle použitého materiálu – stoly skleněné, dřevěné nebo jejich kombinace. U dřevěných stolů dále rozlišujeme, zdali mají desku z dřevotřísky potaženou laminem nebo jestli jsou z pravého dřeva – masivu. Dále se jídelní stoly dělí podle tvaru desky – kulaté, obdélníkové, oválné, čtvercové apod. Samozřejmostí jsou rozkládací stoly, které oceníte zejména při rodinných sešlostech, kdy potřebujete usadit a pohostit několik lidí najednou.
Jídelní stoly si můžete vybrat nejen podle tvaru, velikosti ale také podle barevného provedení. Nabídka na trhu doslova praská ve švech.

Sortiment pro vaši jídelnu

Jídelní stoly můžete vybírat dle rozměru i materiálu. Samozřejmostí je také kombinace dřeva, plastu a skla. Jídelní stoly vybírejte vždy tak, aby co nejlépe splňovali vaše požadavky a co nejlépe ladili a doplňovali jídelní židle a další vybavení jídelen.
Moderní jídelní stoly jsou významným designovým prvkem v interiéru. Nejen že u něho pohostíte sami sebe, ale i širší kolektiv známých, jídelní stoly mají také hluboký sociální vliv – jedná se o místo, kde se schází celá rodina. Naprosto úžasně vypadá stůl s kovovými nebo dřevěnými prvky v kombinaci se sklem. V dnešní době navíc můžete sledovat trend, kdy jsou velmi oblíbené bílé a barevné (pastelové) stoly.

Jídelní sety

Jak už sám název napovídá, jídelní set se skládá z jídelního stolu a jídelních židlí. Sety se dělí do dvou skupin – klasické a rohové. Rohové jídelní sety jsou vhodné zejména do malých bytů a prostor. Klasický jídelní set pro 4 osoby je vhodný pro umístění do volného prostoru. Součástí je nejen samotný stůl, ale také čtyři židle. K dostání jsou i sety pro šest, osm, deset a dvanáct osob.

Pohodlně se usaďte a vyberte si tu správnou variantu stolu a židlí pro vás. Navštivte nabytek-elegance.cz a vybírejte. Máte jedinečnou příležitost vybrat z těch nejnovějších a nejkvalitnějších kousků.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS