3/9
Rohová polička - nejen do koupelny

Rohová polička - nejen do koupelny

3. září 2012 v 00.00 , Koupelny , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Záludné využití pustého místa v každém rohu naší domácnosti není lehké. Rohy se stávají mnohdy zcela nevyužitým a prázdným prostorem. Někdy poslouží jako kulisa květina, v méně šťastném případě z rohu vytvoříme skladovací prostor. Jak správně využít takový holý roh k našemu prospěchu? Už jste zvážili využít rohové police?

Rohová polička do koupelny

V interiéru koupelen se staly rohové poličky téměř samozřejmostí. Běžně je zakoupíme v jakémkoliv koupelnovém studiu, ale i v klasickém supermarketu. Převážně jsou k dostání jednoduché kovové „konstrukce,“ kterými se sice většinou nic nepokazí, ale zároveň nevylepší. Podobně plastové rohové police do koupelny nepatří mezi designový skvost roku. Poohlédnout se můžeme v obchodním řetězci Ikea, kde jsou k dostání jednoduché, ale moderní provedení rohových poliček do koupelny. Vybrat lze i speciální materiály odolné proti vlhkosti.

I drátěná rohová polička z kvalitního materiálu udělá letitou službu.

Rohové poličky do kuchyně

Jedním z problematických rohů stěn je ten, který se ukrývá v kuchyni. Nečekaně nám může narušit konstrukci kuchyňské linky, kterou většinou řešíme umístěním rohové skříňky. Rohová polička na kuchyňskou linku je také řešením. Otevřený prostor police nebo více poliček nám usnadní manipulaci s předměty na polici (vhodné je na příklad umístit sem kořenky, které se používají často při vaření). Také jej lze použít pro vystavení dekorace.

Zapojme trochu fantazii a využijme prostor rohu pro něco zajímavého a originálního. Něco, co nás každý den potěší.

Francouzský styl kuchyně uvítá romantickou rohovou poličku s věšáky na utěrky. Vhodné je koupit neutrální rohovou polici, která se dá snadno přemístit třeba do koupelny nebo pokoje. Takovéto přesuny ovšem vyžadují jednotný styl celého bytu.

/…ce-rohova-1/

www.ikea.com , www.doplnkydomu.cz , www.nabytek-forliving.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS