16/3
Kam uschovat cvičební nástroje, když je příbytek malý?

Kam uschovat cvičební nástroje, když je příbytek malý?

16. března 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Bojuje s tím asi každý, kdo doma cvičí, vlastní rotoped, zdravotní velký míč, švihadlo, posilovací gumu anebo sadu činek k posilování. Kam tyto věci po cvičení uklidit, aby nebyly na očích a nehyzdily váš vymazlený domov?

Na perfektní nápad, jak s těmito proprietami naložit přišla značka Design Rose & Steel. Zkrátka činky odmítla schovávat a udělala z nich krásný dekorační a funkční kousek, v sadě celý nádherný kus. Jejich něžně pojaté činky si rádi a hrdě doma vystavíte.

Jejich činky jsou určeny jako náčiní pro ženy, (ale nejen pro ně), které po cvičení nebude nutno nikam schovávat a když bude málo místa, tak přesto budou zdobit, nikoli evokovat nepořádek ani rádoby malé železářství u vás doma.

A tak změňte do základu zavedenou praxi, která velí náčiní uklízet a vystavte si ho. Kousky od značky Design Rose & Steel vychází z evropského kulturního dědictví a spojují de fato sport s uměním a vychází z toho ojedinělá krásná a efektivní dekorace, inspirovaná antikou a principem kalokagathia. Ten byl ve své době myšlenkou olympijských her ve starověkém Řecku.

Značka Design Rose & Steel v čele se zakladatelem projektu Pavlem Kulíkem a designérem Tomášem Kadeřábkem, zúročila při řešení originálního náčiní á la dekorace dlouholeté zkušenosti s produkcí osobitých dárkových předmětů pro velké firmy.

Jejich činky, které jsou prvotně produkovány v limitované edici, jsou tak perfektním a plně funkčním cvičebním náčiním, zároveň ale i krásným dekoračním objektem v interiéru. Sada jednoručních dámských činek o váze od jednoho do pěti kilogramů, je ideálním prostředkem k formování ženské postavy, posílení svalů, nabuzení metabolismu i snižování tělesné hmotnosti.

Sada má název Bladna, což je latinské synonymum českého slova něžná. Základními materiály sady Blanda od Rose & Steel jsou ocel a dřevo. Ocel je korozivzdorná chirurgická ocel. Stojan je pak vyroben z masívních bukových a javorových desek, které jsou povrchově opatřeny javorovými, bukovými, případně palisandrovými či ebenovými dýhami.

Všechny produkty značky Rose & Steel se vyrábějí jednotlivě a na objednávku v malých nezávislých dílnách v Česku, vždy dle individuálních požadavků zákazníků. V současné době byl zahájen předprodej Bladna sady na objednávku, přičemž orientační cena sady jednoručních činek Blanda začíná od 84 000,– Kč. Více najdete na Rose & Steel roseandsteel.com.

Zdroj foto: Rose & Steel

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS