17/12
Vánoce kreativně: s originálními ozdobami, která nikdo jiný nemá!

Vánoce kreativně: s originálními ozdobami, která nikdo jiný nemá!

17. prosince 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy:

Neotřelé vánoce jsou to pravé pro letošní rok. Pokud tedy sháníte možnost vytvořit si výzdobu, nebo její část sami, anebo hledáte neotřelý dárek pro kreativce, máme pro vás prima tip!

Zkuste kreativní hobby sadu českého výrobce vánočních ozdob Irisa Vsetín. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si jedinečnou a osobitou dekoraci na vánoční stromeček, nebo obdarujte své blízké opravdu originálním dárkem vlastnoruční výroby.

kreativní hobby sada s červenou a lila baňkoukreativní hobby sada s červenou a lila baňkou

Kreativní hobby sada obsahuje

  • dvě skleněné ručně foukané a povrchově upravené vánoční baňky bez zdobení
  • lepidlo
  • štětec
  • třpytivý posyp ve třech barvách

Postačí jen štětcem nakreslit požadovaný motiv a poté ozdobu jednoduše posypat třpytkami. Doporučujeme pracovat nad podložkou, kterou může být třeba větší bílý papír. Poté ozdobu zavěste a nechte řádně uschnout. Zbylé spadané třpytky můžete pomocí přeloženého papíru vysypat zpět do plastové krabičky a použít je pro další tvoření a výzdobu.

kreativní hobby sada se smetanovou a zelenou baňkoukreativní hobby sada se smetanovou a zelenou baňkou

Dárek pro kreativní dospěláky

Sada je vhodným dárkem pro tvořivé ruce, sáhnot po n rádii dospělí, kteří relaxují rádi při vytváření něčeho pěkného, rádi něco vyrábí a jsou pro originalitu.

Pro děti od šesti let

Děti nenechte se sadou pracovat o samotě, protože přece jen se jedná o skleněné artikly, jež lze snadno rozbít. Stejně tak třpytky či lepidlo by mohly malé děti ze zvědavosti olizovat či je vdechnout. Kreativní hobby sada je vhodná pro děti od 6 let, za dozoru dospělé osoby. Neobsahuje žádné zdraví a životnímu prostředí škodlivé látky.

kreativní hobby sada s modrou a bílou baňkoukreativní hobby sada s modrou a bílou baňkou

Se sadou si jistě vy, dospělí obdarovaní i děti vyrobí tu nejkrásnější ozdobu nejen na vánoční stromeček, ale i třeba k novoročním oslavám. Se sadou a při tvorbě si užijete spoustu legrace a zábavy.

Tuto kreativní hobby sadu za 138 Kč ve třech barevných provedeních foukaných baněk si můžete zakoupit v e-shopu Irisa.cz.

kreativní hobby sada s červenou a modrou baňkoukreativní hobby sada s červenou a modrou baňkou

Zdroj foto: Irisa.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS