19/8
Šijete oblečení? Vyzkoušejte i termolis

Šijete oblečení? Vyzkoušejte i termolis

19. srpna 2021 v 23.00 , Bytové doplňky , Bytový textil

V minulosti se některé technologie používaly pouze ve velkovýrobě, protože se jednalo o poměrně drahé záležitosti. Postupem času se však některé stroje staly cenově přijatelnější, a tím pádem si je mohli dovolit třeba řemeslníci, nebo dokonce i domácnosti. Termolis je ukázkovým příkladem. V následujících řádcích vám prozradíme, k čemu se používá.

Současný trh je rozmanitý a profesionální termolis existuje hned v několika variantách. Zatímco některé modely jsou určené na textilie, jiné zase na trojrozměrné objekty.

Termolis na potisk oblečení

Pokud šijete oblečení a vybudovali jste si už poměrně velkou základnu zákazníků, byla by obrovská škoda, kdybyste si nezaložili vlastní značku. Termolis na potisk pořídíte už za několik tisíc korun a můžete pomocí něj natisknout na oblečení logo, případně i nějaké nápisy a obrázky. Termolis zvládne pracovat s různými materiály, především pak s bavlnou, ale můžete potisknout klidně i odolný polyester. Vedle oblečení je termolis schopen potisknout také ploché předměty (tašky, puzzle, podložky pro myš, plech a podobně).

Práce s termolisem je snadná a intuitivní

Velkou výhodou je, že nepotřebujete žádné speciální školení, protože termolisy jsou jednoduché na ovládání. Disponují LCD hodinami a termostatem. Nastavíte požadovaný čas. Jakmile tento čas uplyne, zvukový signál vás na to upozorní. Samozřejmě zvolíte i požadovanou teplotu. Co se týče specifikace, tak by vás měly zajímat parametry jako časový i teplotní rozsah, příkon, pracovní prostor a možná i hmotnost, pokud plánujete stroj přesouvat či přenášet z místa na místo. Fantazii se meze nekladou ani v bytovém textilu. Potřebujete tedy kvalitní molitan, látku, podšívky, úplety a podobně.

Pro dosažení unikátního designu použijete termolis, a nakonec si vytvoříte vlastní značku. Od úspěšného podnikání vás tedy dělí originální nápad a potřebné vybavení. Inspirujte se na internetu, najdete spoustu zajímavých tipů. S termolisem se naučíte pracovat hned a můžete docílit skvělých výsledků, které potom prodáte dál.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS