1/8
Geodetické práce pro vaši stavbu i zápis do katastru

Geodetické práce pro vaši stavbu i zápis do katastru

1. srpna 2021 v 00.00 , Stavba a rekonstrukce

Geodetické práce obsahují činnosti, které začneme potřebovat, jakmile se rozhodneme stavět nový dům, rekonstruovat, vyřizovat zápis do katastru nemovitostí. Na koho se obrátit v nastalé situaci? Odborníkem v oboru geodézie je společnost VISIONPLAN-3D, která má zkušenosti napříč celým oborem. Svoje geodetické služby poskytuje pro širokou veřejnost i podnikatele, stavební firmy a projekční kanceláře. Za sebou má již stovky realizovaných zakázek.

GeodézieGeodézie

Pro vaši představu, firma VISIONPLAN-3D provádí například zaměření pozemku pro projekt domu, polohopisné a výškopisné zaměření, vytyčení stavby a pozemku. Vytváří také 3D modely, virtuální prohlídky interiéru a exteriéru. Připravuje podklady pro zápis do katastru ve formě geometrických plánů, například pro zanesení stavby do katastru nemovitostí, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene.

Navštivte webové stránky společnosti VISIONPLAN-3D a seznamte se s její kompletní geodetickou činností, referencemi, ukázkami realizací. VISIONPLAN-3D klade důraz na kvalitně odvedenou práci, je časově flexibilní, navrhne také řešení na míru. Sjednejte si nezávaznou konzultaci zdarma a přesvědčte se.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS