12/5
Jezte v plenéru: s výbavou na piknik od Marks & Spencer

Jezte v plenéru: s výbavou na piknik od Marks & Spencer

12. května 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Uspořádejte hostinu na čerstvém vzduchu! Přeneste své hodování na louku, na palouk v lese, na zahradu, na dvorek, terasu či na balkón. Sluneční paprsky, modré nebe, bzukot hmyzu a cvrlikání ptáků je jistě super scenérie a kulisa.

talíře 4 ks za 699 Kč; misky 4 ks za 569 Kč; sklenice 4ks za 599 Kč

Taková snídaně na sluníčku nabije všechny strávníky energií a pozitivitou. Pokud to vezmete do vlastních rukou, budete mít naprostou volnost jak to pojmout a kontrolu nad tím, co všichni jíte.

pikniková sada s taškou za 599 Kč

Stylově a cool

Značka Marks & Spencer pro vás připravila ke stylovému venkovnímu stolová á cool kolekci piknikového nádobí a doplňků, které jsou nyní k dostání na českém e-shopu www.marksandspencer.cz.

duhový džbán s kohoutkem za 499 Kč

Veselá a letní

Nová pikniková řada nabízí talíře a misky s motivy džungle a duhově zbarvené sklenice a džbány na limonády a koktejly, kterým to bude slušet i při letním hodování u stolu. Nechybí skládací pikniková chladicí taška, bez které se žádný opravdový piknik neobejde.

sada duhových talířů, mis a sklenic za 569 Kč

Pohodová a praktická

Na pohodlí při pikniku myslí značka Marks & Spencer také, protože taková pikniková měkkoučká skládací deka je stylová a příjemně pohodlná, a zároveň velmi praktická a skladná. Ve složeném stavu ji lze navíc využít jako polštářek.

skládací pikniková deka za 369 Kč

Komplet výbava pro váš prima čas

Zkrátka Marks & Spencer nabízí kompletní výbavu na piknik v plenéru, s nímž uděláte stylový piknik, a díky nádobí a vybavení doslova barevně a vesele pohodový čas s blízkými a přáteli.

pikniková chladicí taška za 369 Kč

Zdroj foto: Marks & Spencer

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS