27/9
Na vlnách podzimní harmonie a domácí pohody

Na vlnách podzimní harmonie a domácí pohody

27. září 2019 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Nábytek , Nádobí , Sklo , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Jednoduchost, styl a nevtíravý luxus – to je definice dánské značky Hübsch. Nechte se i vy okouzlit i vy kousky této značky z Dánska!

Kombinace konceptuálního designu, prvotřídní kvality a etického přístupu. Tak lze shrnout Hübsch jako takový. Ale je toho mnohem více. I když většina produktů pochází z Blízkého a Dálného východu, přesto (nebo právě proto) je firma ke všem svým pracovníkům spravedlivá a zajišťuje jim bezpečné pracovní podmínky. V Hübschi totiž věří, že spokojení zaměstnanci jsou klíčem také ke spokojenosti zákazníka.

Podzimní večery s Hübshem

Nalaďte se na podzimní večery s dánskou značkou Hübsch. Tu definuje obliba v přírodních materiálech, jednoduchost a rovněž zklidňující barvy. Barvy jsou to jemné i syté, přitom a přesto zklidňující.

Minmalismus s jednoduchostí

Dánská značka byla založena v roce 2011, a stále každoročně produkuje vysoce kvalitní nábytek a bytové doplňky. Hübsch si zakládá na unikátním stylu, který je typický pro skandinávský minimalismus s důrazem na jednoduchý a jedinečný detail s šetrností k životnímu prostředí.

V Dánsku i na Dálném východě

Design společnosti Hübsch a jeho produktů je navrhován celý v Dánsku. Výroba je pak realizována po celém světě, zejména na Blízkém a Dálném východě. Filozofií značky Hübsch Interior je především dosažení oboustranné spokojenosti ve vztahu mezi výrobcem a zákazníkem.

Dvě kolekce ročně

Hübsch Interior pravidelně uvádí každý rok na trh dvě kolekce nového nábytku a bytových doplňků. Ty jsou pojednány jak sezónní kolekce, tedy pro jarní a letní sezónu a pak pro podzimní a zimní sezónu. Na začátku roku – v lednu 2019, tedy byla představena kolekce Tendencies. A nedávno zase kolekce Occasions. Ta obsahuje podzimní designové trendy a také již tradičně doplňky pro vánoční svátky.

Líbí se vám? Více produktů nejdete na Nila.cz zde https://www.nila.cz/znacky/hubsch/.

Zdroj foto: Hübsch

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS