23/4
Venkovní dlažba dodá vašemu domu styl. Jak ji vybrat?

Venkovní dlažba dodá vašemu domu styl. Jak ji vybrat?

23. dubna 2019 v 22.00 , Stavba a rekonstrukce

Pořídili jste si dům a hodláte ho zvelebit tak, aby vám nové bydlení přinášelo opravdové potěšení? Pro většinu z nás je prvním krokem vybavení interiéru. A jakmile jsou místnosti zařízeny, pustíme se do zvelebování venkovních ploch.

Dopřejte si maximální komfort

Upravená zahrada lahodí oku. Rozhodně bychom ale neměli opomíjet ani její funkčnost. Na zahradě totiž budeme trávit spoustu času.

Vytvořte si dokonalý prostor pro relaxaci

Není nic příjemnějšího, než se za vlahého podvečera po rušném pracovním dnu usadit na zahradě s šálkem kávy nebo sklenkou osvěžujícího nápoje. Dopřejeme-li si zasloužený odpočinek uprostřed zeleně, uvolníme tělo a načerpáme energii do nového dne. Lépe se vyspíme a ráno se budeme cítit svěží. Záhy zjistíme, že za hezkých dní pobýváme hlavně venku.

Terasu využije celá rodina

Málokdo z nás by chtěl mít stolek s židlemi nebo křesílky umístěný přímo na trávníku. Dokonalým místem pro jeho umístění je terasa, na které můžeme pohodlně stolovat i hrát společenské hry. A jedním z nejlepších materiálů pro její povrch je dlažba. Zatímco děti běhají po zahradě, koupou se v bazénu nebo budují hrady z písku, máme je stále na očích a zároveň si s kamarádkou v příjemném prostředí vychutnáme šálek kávy. A za letních dnů se tu usadíme i s notebookem.

Nezapomeňte na parkovací plochy a další prostory

Dlažba je také vhodným materiálem pro zpevněná parkovací místa a příjezdové cesty. A pokud nechceme k domu chodit přes často navlhlý trávník, lze z ní zhotovit i estetické chodníčky.

Jakou dlažbu vybrat?

Můžeme si vybrat z širokého sortimentu skladebných i zámkových dlažeb. Kvalitní dlažbu a obrubníky nabízí například PRESBETON. Nabídka uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. A řada z nás uvítá, že firma nabízí i možnost realizace dlažby.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS