22/6
Jak potěšit své nejbližší? Buďte originální, darujte zážitek!

Jak potěšit své nejbližší? Buďte originální, darujte zážitek!

22. června 2015 v 23.15 , Hotely

V životě každého člověka nastanou okamžiky, které jsou zcela výjimečné a zaslouží si náležitou oslavu. Ať už se jedná o vaše chvíle nebo narozeniny, svátky, výročí, svatby nebo třeba promoce vašich nejbližších, rozhodně je záhodnou těmto událostem věnovat pozornost a dané osobě ukázat, že vám na ni záleží. Jít do obchodu s dárkovými předměty, koupit víno nebo šperk umí naprosto každý. Čím ale budete doslova šokovat a co rozhodně nezůstane bez povšimnutí, je darování zážitku. Buďte proto maximálně originální a potěšte své milované nevšedním nápadem.

Proč darovat zážitek?

Zkuste se alespoň na okamžik zamyslet nad tím, co pro vás znamená dostat dárek a jaké při tom máte očekávání a pocity. Pravděpodobně jste se, jako většina lidí, shodli na tom, že vám zdaleka největší radost udělá něco, co si sami nepořídíte a do čeho byste neměli odvahu jít. Koupíte si za své naspořené peníze kosmetiku, oblečení nebo jídlo? No samozřejmě. Ale byli byste schopni ze dne na den jít a absolvovat rychlo kurz přípravy francouzských dezertů, proletěli se rogalem nebo si zašli na luxusní masáž? To jen stěží a proto zapomeňte na otřepané předměty denního užívání a raději se zamyslete, co by vaši maminku, partnera nebo děti potěšilo nejvíce.

3 tipy na zážitky, díky kterým zabodujete

Zážitků je samozřejmě celá řada, na stránkách http://www.firmanazazitky.cz/ jich objevíte tolik, že budete mít opravdu problém s vybráním toho nejlepšího. Pokud si nejste jisti, kterým směrem se vydat nebo potřebujete tipy pro originální svatební dar či nějakou unikátnost k oslavě výročí, následující tipy vás budou jistě skvěle inspirovat…

Adrenalinový zážitek pro milovníky dobrodružství, autor: firmanazazitkyAdrenalinový zážitek pro milovníky dobrodružství, autor: firmanazazitky

Adrenalin pro odvážné jedince

Adrenalinové zážitky beze sporu patří k velmi populárním záležitostem a existuje hned řada důvodů, proč tomu tak je. Většina lidí žije poměrně stereotypní, až nudný život, který mnohdy postrádá jiskru a nějaké to vzrušení. Tandemový seskok panákem, jízda v super rychlém Ferrari nebo třeba paragliding jsou tak skvělým únikem od reality a ideální možností, jak se odreagovat.

Jídlo a snový zážitek v jednom

Naprosto každý člověk miluje jídlo a kdo říká, že tomu tak není, ten drží striktní diety a pochoutkám se záměrně vyhýbá. Pakliže svým blízkým věnujete voucher zahrnující právě jídlo, rozhodně nic nezkazíte, nicméně volte s rozvahou. Do vaší oblíbené restaurace můžete zajít kdykoliv, ale podívat se na Prahu ze Žižkovské věže a k tomu si dopřát vynikající degustační menu? To už je něco jedinečného, čím ohromíte.

Romantika pro dva

Darovat zážitek se vyplatí i v případě výročí, kdy byste měli myslet především na romantiku ve dvou a na praktické dárky raději rovnou zapomenout. A jak by takový romantický zážitek pro vás a vaši drahou polovičku měl vypadat? Skvělou volbou je víkend v přírodě, ubytování na zámku nebo třeba odpočinek v římských lázních.

Udělejte radost svým nejbližším, autor: firmanazazitkyUdělejte radost svým nejbližším, autor: firmanazazitky

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS