17/11
Otopná tělesa MINIB pro každý interiér

Otopná tělesa MINIB pro každý interiér

17. listopadu 2014 v 16.45 , Design , Domy

Na českém trhu naleznete mnoho značek, které dodávají otopná tělesa a konvektory. Značka MINIB dodává řešení pro splnění standardních potřeb i pro naplnění zvláštních požadavků a snů.

Společnost MINIB

Jedná se o českou společnost, která vyrábí konvektory a otopná tělesa. V současnosti své výrobky exportuje nejen po zemích Evropy, ale i do Asie, Ameriky a Austrálie. Svým zákazníkům se snaží vždy nabídnout ty nejvyspělejší, technologicky propracované a esteticky upravené výrobky.
Výrobní areál této společnosti se nachází u Mělníka. I nároční zákazníci si přijdou na své, neboť většina výrobních operací je realizována na CNC strojích. Pokud si bude zákazník přát atypické výrobky, bude mu vždy vyhověno a navíc bude spokojen díky desetileté záruce na výměníky tepla a nerezové vany konvektorů.

Nejen že dobře topí

Otopná tělesa vás nejen zahřejí, ale také vás potěší pohledem. Designová otopná tělesa naplňuje i náročné estetické potřeby, které splňují požadavek na využití otopných těles jako interiérového doplňku.
MINIB nabízí otopná tělesa se širokou variabilitou rozměrů a barev. Perfektně se hodí jak do obývacího pokoje, ložnice, koupelny, tak do kuchyně či dětského pokojíčku. Zapomeňte na nudu a šeď a klasické radiátory. Pořiďte si do vašeho moderního domova elegantní designérský kousek, který vám přinese nejen obdiv a hřejivé teplo.

Designový konvektor DS 400Designový konvektor DS 400
Designové konvektoryDesignové konvektory

Funkce konvektoru

Víte, jak funguje princip konvekce? Je to snadné. Chladný vzduch je nasáván z místnosti, který následně proudí přes teplý výměník. Ohřátý vzduch je následně vypouštěn do prostoru. Opačný postup platí i pro dochlazování.

Úsporné vytápění

Trendem v oblasti vytápění není pouze vzhled otopných těles, ale také úspora energie. Konvektory jsou vlastně úsporná, účinná a estetická tělesa, které se vyrábí z nerezového žlabu, jenž je vybaven výměníkem tepla nebo také ventilátorem. Celkový estetický dojem konvektoru je dotvořen hliníkovým, dřevěným nebo nerezovým designem (mříží). Samostojné konvektory se hodí zejména do místností, kde by obyčejné radiátory nevypadaly dobře a esteticky.
Příjemné klima vám do domácnosti dodá kombinace podlahového a teplovzdušného vytápění.

70 druhů konvektorů

Společnost MINIB nabízí 70 druhů konvektorů, mezi které patří podlahové konvektory, samostojné, nástěnné a již zmíněné designové. Materiál čelní desky závisí pouze na zákazníkovi a jeho přání. Nemusíte se obávat, že vám nebude vyhověno. Na přání zákazníků je možno vyrobit konvektory i na míru.
Pokud máte o ekologické, úsporné, bezpečné a spolehlivé konvektory zájem, není nic jednoduššího, než se podívat na stránky společnosti MINIB.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS