15/8
Moderní vchodové stříšky

Moderní vchodové stříšky

15. srpna 2013 v 15.30 , Design , Domy

O estetickou a funkční hodnotu celého vchodu se postarají vchodové stříšky. Právě ony dokonale ochrání vchod od vašeho domu před nepříznivým počasím. Déšť, sníh nebo krupobití, s vchodovým přístřeškem zůstanete v suchu.

Vchodové stříšky

Existuje celá řada vchodových stříšek, ať už velké, malé, výrazné nebo nenápadné. Zůstaňte v suchu při hledání klíčů v kabelce. Pokud stavíte dům, možná vám již investor nebo designer navrhnul tyto nepostradatelné a velice estetické vchodové stříšky do svého projektu. Pokud vám chybí, nezoufejte, dají se instalovat velice jednoduše bez vynaložení větší síly. Díky různorodému typu stříšek nebude problém vybrat ten správný k jakémukoliv architektonickému objektu.
Vchodové stříšky jsou určeny nejen k zastřešení vchodů domů, obchodů a restaurací, ale jsou ideální a vhodné k zastřešení vnějších schodišť, výkladních skříní apod.

Deštník? Pláštěnka? Vchodová stříška?

Určitě i vám se někdy přihodilo, že jste utíkali v dešti z práce nebo z nákupu domů a když už jste stáli u vchodových dveří „ouha“, kde mám klíče. Déšť se doslova valí proudem z nebe a vy řešíte dilema, kde asi klíče od domu mohou být. Co teď? Už vás nebaví promoknout, hledat klíče, držet deštník a rozvazovat tkaničky od bot? Něco vám u domu chybí. Něco, co by vám pomohlo vyřešit všechny výše zmíněné problémy. Ano, řeč je o praktické vchodové stříšce!

Estetické stříšky

Firma K.M.K. design se specializuje moderní vchodové stříšky v kombinaci nerezových úchytů a skleněné desky. I takto jednoduchý styl dokáže z vašeho domu vykouzlit estetický kousek. Nemějte strach, že se stříškou budete nespokojeni, ba naopak. Vybrat si můžete z bezpečnostních kalených skel, lepených KONEX skel či skel s bezpečnostní folií. Stříšky mohou být z čirého nebo kouřového skla. Dokonce existují i přístřešky s potiskem apod. Ideálním doplňkem vašeho domu jsou vchodové stříšky v rovném designu.

Údržba

I když se jedná o skleněné stříšky, nemusíte mít strach, že půjdou špatně čistit. Na nerezová lanka a jiné nerezové díly se dají použít speciální spreje, které nejen že povrch dokonale vyčistí, ale navíc jej opatří o ochrannou vrstvu. Stejně tak i skleněný povrch lze snadno vyčistit, a pokud budete chtít, tak i opatřit přípravkem na bázi nanotechnologie. Nanovrstva je průhledná, netoxická vrstva, která výborně chrání povrch.

Vchodová stříška není žádná velká investice, firma K.M.K. design nabízí dokonce velice výhodné a cenově dostupné stříšky.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS