10/1
Jídlonosič z plastu, nebo raději nerezové provedení?

Jídlonosič z plastu, nebo raději nerezové provedení?

10. ledna 2023 v 00.00 , Bytové doplňky

Pravděpodobně každý z nás zná tuto šikovnou pomůcku, díky níž můžeme bezpečně a snadno přenášet obědy do práce, školy, kempu i do našich domovů. Ať už zvolíte třípatrovou, či o něco oblíbenější čtyřpatrovou variantu, bezpečně uchováte polévku, hlavní jídlo i sladký zákusek. Jaký materiál je pro vás vhodnější?

Nebojte se plastu

Nejdříve se zaměříme na klasický jídlonosič z plastu, který má doma snad každý dospělý. Jeho výhodou je velmi lehká váha, decentní vzhled, velká odolnost a nízká cena okolo dvou set korun. V tomto případě je nutné poznamenat, že někteří jedinci se neprávem obávají umělé hmoty . Je nezávadná pro naše zdraví, či si zaslouží náš odpor?

Moderní plasty pro styk s potravinami jsou již od samého počátku svého vývoje velmi kontrolovaným produktem. Než se dostanou do regálů a e-shopů, musí projít přísnými certifikacemi a vědeckým posudkem, zdali nemají negativní vliv na lidský organismus. Pokud si tedy pořídíte ověřené zboží, není nutné se ničeho obávat.

Nerez je elegantní volba

Tím se dostáváme k druhé variantě, jíž je jídlonosič z nerezu. Speciálně upravená ocel přichází s výbornou mechanickou i chemickou odolností, životností v řádech desítek let, udrží vaše jídlo dlouho teplé a podrží vás i v těch nejdrsnějších podmínkách. Za cenu okolo několika stovek korun získáte produkt, který vám může sloužit do konce života.

Chcete-li najít kvalitní zboží snadno a rychle, otevřete si internetové stránky pod příslušnými odkazy. Dostanete se do prostředí známého e-shopu odkulinare.cz, kde vás potěší pestrý výběr vybavení za přívětivé ceny. Nezáleží na tom, jestli sháníte jídlonosiče, škrabku na brambory, formy na pečení, hrnce nebo jakoukoliv další pomůcku. Během několika málo kliknutí vše objednáte a budete mít hotovo.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS