20/12
Podlaha ze dřeva vám poskytne elegantní vzhled a pořádnou ochranu

Podlaha ze dřeva vám poskytne elegantní vzhled a pořádnou ochranu

20. prosince 2022 v 00.00 , Stavba a rekonstrukce

Nezáleží na tom, jestli vlastníte útulný byt, rodinný dům se zahradou, či žijete v zámku, dosáhnout pořádného pohodlí, bezpečí i dobrého pocitu není ničím jednoduchým. Nejdříve totiž musíte splnit všechny důležité kroky, mezi něž přirozeně patří i volba a instalace kvalitní podlahové krytiny. Proč byste měli zvolit přírodní materiály?

Komplexní péče

Dřevěná podlaha je již po několik generací ověřenou volbou pro všechny typy domácností. Její popularita neklesá ani v současné době a není se vážně čemu divit.Dřevěné podlahy vám totiž poskytnou výborné tepelněizolační vlastnosti, ohromnou mechanickou i chemickou odolnost, životnost v řádech desítek a desítek let, stejně jako elegantní vzhled. K tomu připočtěte ještě slušné tlumení hluku a máte recept na zaručený úspěch.

Ne každému vyhovuje konvenční masiv, a tak vznikla modernější
plovoucí podlaha. V případě plovoucí podlahy si užijete velmi jednoduchou pokládku i množství líbivých designů. Záleží čistě na vašem konkrétním vkusu a požadavcích.

Oblíbené kolekce

V posledních letech si svou popularitu získává hlavně kolekce The Family a vícevrstvé dřevěné podlahy Esco. V obou případech se budete moci spolehnout na maximální kvalitu a bezproblémovou funkčnost i ve vysoce zatěžovaných prostorech.

Inspirovat se můžete například u výrobce a dodavatele široké nabídky nejen dřevěných podlah, společnosti Supellex. U jednotlivých variant podlah najdete všechny potřebné informace, včetně složení, rozměrů, dostupnosti a přirozeně i ceny. Díky tomu nebude problémem vybavit váš milovaný domov ideální podlahou, ať už řešíte předsíň, obývací pokoj, ložnici nebo třeba koupelnu.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS