20/12
Moderní, odlehčené a zdánlivě křehké dekorace

Moderní, odlehčené a zdánlivě křehké dekorace

20. prosince 2018 v 11.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Moderní vybavení domácnosti si žádá více, než jen tak nějaký nábytek a dekorace. Chce to něco lepšího – moderní, šik a netradiční kousky, které z vašeho domova udělají osobité bydlení.

Mnohdy stačí opravdu málo. Třeba pár kousků dekorací netypického nadčasového a originálního designu od firmy Magis. Pro Magis totiž navrhují slavní a světoznámí designeři celou řadu let. A jejich originální kolekce Fish, Cloud a Bird se opravdu povedla. Na svědomí ji má pro italskou značku Magis designérka Benedetta Mori Ubaldini. Předběhla dobu a tyhle kousky byly spatřily světlo světa již v roce 2012 a něco v roce 2016.

dekorace Fishdekorace Fish

Fish

Dekorace ve tvaru rybiček je vyrobena z kovového pletiva, lakované v epoxidové pryskyřici. Každý kousek je dodáván s háčkem pro upevnění ke stropu. Fish je navržena ve fluorescenční červené barvě, která za tmy vytváří krásné pozadí – v hale, obývací části nebo v dětském pokoji. Na výběr máte hned tři rozměry – malá, střední a velká Fish. Malá vyjde na 4 719 Kč, střední na 5663 Kč a velká na 6292 Kč. Je to dost financí, ale za originalitu, trvanlivost a netradiční odlehčené pojetí s puncem tvorby od návrháře se prostě platí.

dekorace Clouddekorace Cloud

Cloud

I lehoučká dekorace ve tvaru mráčků s názvem Cloud je vyrobena z kovového pletiva, jež je nalakováno v epoxidové pryskyřici. Cloud má také ve výbavě háček k zavěšení. Můžete kombinovat rybičky (Fish), mráčky (Cloud) a přidat ještě ptáčky (Bird) a mít doma namísto stropu nebe plné pohybu. Dekorace Cloud je vyvedena z matné bílé a večer při rozsvíceném světle vytváří hru světel a stínu. Je k mání ve velikosti malá, střední a velká v cenovém rozpětí od 4562 Kč, přes 5505 Kč až po 6135 Kč.

dekorace Birddekorace Bird

Bird

Originální kolekci Bird designérka Benedetta Mori Ubaldini vytvořila již v roce 2012. Kolekce sestává z malé a velké dekorace Bird, má matně šedé zbarvení a háček k zavěšení. I Bird je vyroben z kovového pletiva lakovaného v epoxidové pryskyřici. Cena činí 4404 Kč za malou a 4719 Kč za velkou dekoraci.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS