25/11
Severský design je v kurzu: podlehnete mu?

Severský design je v kurzu: podlehnete mu?

25. listopadu 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Inspirací na pohodový interiér není nikdy dost. A proto vám přinášíme hned trojku tipů a značek, z nich si jistě vyberete ten svůj styl, tvary, materiály i barvy.

Jdeme na to?

Hübsch je jemně luxusní stylovka

Stylové dekorace dánské značky Hübsch jsou oblíbené. Ladění bydlení s nimi nebylo jednodušší. Kousky od Hübsch vám vykouzlí v interiéru kombinaci konceptuálního designu s pragmatickým přístupem k praktickým a funkčním dekoracím.

Značka Hübsch – to je jednoduchost, styl a nevtíravý luxus. My jsme si dekorace dánské značky hned oblíbili. Nechte se i vy okouzlit jejich prvotřídní kvalitou s etickým přístupem a nádechem luxusu. Většina produktů pochází z Dálného východu, kde firma pracovníkům zajišťuje spravedlivé a bezpečné pracovní podmínky. Věří totiž, že spokojení zaměstnanci jsou klíčem také ke spokojenosti zákazníka.

Bohémský House Doctor

Značka House Doctor (jak název napovídá) vyléčí váš interiér. Tneto domácí lékař kombinuje úsporný skandinávský design s útulnou bohémskou atmosférou. V jeho pestré škále kousků najdete vzdušné, i praktické dekorace, bytové dopňky a textil. Vše jak v industrálních, tak i v jemných a zasněných barených tónech.

Dle House Doctor je domov místem úniku a odpočinku, kde se to staré potkává s novým. Protože často obměňujeme a přinášíme si domůněco cool a současného a přitom někdy nemáme srdce odstranit to staré. Mnohdy j to ale ku spospěchu jako u House Doctor stylu.

Domov se ak stává místem, kde se protínají jednoduché a čisté plochy s výraznými barvami a materiály. Dohromady tvoří originální a osobité, příjemné prostředí. Domov v podání dánské značky House Doctor přináší nábytek, bytové doplňky a textil, jež vynikají kombinací skandinávského a bohémského stylu. Mix je pak směsicí různých prvků bez dogmatického trvání na stylovém purismu.

Q de bouteilles

Značka je ze severu Francie. A již název nám napovídá, že je to především o lahvích. Q de bouteilles jim dává druhý život. A díky ní můžete vytvářet nové a nové dekorativní a funkční prvky v interiéru. V různých barvách a zcela dle svých představ.

Značka Q de bouteilles vrací lahvím od vína nový život. Místo vína jsou naplněny vzpomínkami na krásný večer, smíchem nebo silným rozhovorem. A Vy tak můžete tvořit příběh váz, sklenic nebo svíček podle vlastní fantazie a volby. Výrobky Q de bouteilles se vám jistě zalíbí. Jsou totiž originální, funkční a ekologické.

Všechny tyto a další krásné kousky najdete v online obchod Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS