3/9
Cesta kolem světa s House of Rym

Cesta kolem světa s House of Rym

3. září 2018 v 13.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Doma je tam, kde se cítíte pohodově a domácky. Takovou atmosféru si můžete vytvořit s výrobky značka House od Rym.

House of Rym je švédská značka dekorativního funkčního nádobí a textilií ke stolování, ale i dalších prima kousků pro bydlení. Jejich výrobky jsou kombinací skandinávské jednoduchosti s akcentem strohosti spolu s důrazem na kvalitní zpracování, jak v základu, tak v samotném designu.

Půvabné a neotřelé ilustrace

Design je podtržen ilustracemi od skupiny mladých švédských designérek. A jejich kreace na nádobí, talířcích, hrnkách a textiliích vás určitě budou bavit.

Kreativní tón

Originální kolekce stále známější švédské značky s trochu tajemným pojmenováním House of Rym, vás jistě osloví. Především vyznívá precizní zpracování po vzoru tradičního tuniského řemesla. Cílem značky je vykouzlit vám úsměv na tváři a polechtat vaše kreativní smysly. Tak proč do toho nejít?

Hravost v přímém přenosu

Hravý a roztomilý design je výsledkem spolupráce s designéry, kteří preferují ducha současné moderní doby a pracují s originálními vzory. Kolekce je řešena v úsměvném a pohodovém ve stylu „Mix and Match“, má skvělou a kreativní kombinovatelnost různých barev a tvarů.

Domácká atmosféra s House of Rym

Kousky z kolekce House of Rym dodají jakémukoli interiéru (nejen kuchyni) jedinečný a osobitý styl. V jejich nabídce najdete porcelánové nádobí, dekorace do domácnosti, deky a povlečení a také kolekce pro děti.

Výrobky značka House of Rym jsou velmi oblíbené pro svůj elektismus, jejich dekami, porcelánem, nádobím a textiliemi můžete proteplit kouzlo svého domova, anebo je využít jako příjemný a originální dárek pro blízké, rodinu či přátele.

Zkusíte je?

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS