3/5
Zahradní domek do zahrady zkrátka patří

Zahradní domek do zahrady zkrátka patří

3. května 2018 v 22.15 , Zahrada

Máte opravdu velikou zahradu? A naopak postrádáte dostatek místa ve svém domě a návštěvy ukládáte v obýváku na gauč? Proč jim nedopřát luxus jako v prázdninovém rezortu?

Současné moderní zahradní domky se setkávají opravdu se všestranným využitím. Záleží totiž snad jen na vaší fantazii, jak jeho prostor využijete.

Domky na nářadí

První, co snad každého pod pojmem zahradní domek napadne, je uskladnění zahradní techniky, které nemusí být zrovna málo. Zahrádkáři totiž rozhodně nejsou troškaři a seznam potřebných nezbytností pro všechny sezóny může být pěkně dlouhý. Sekačka, vertikutátor, pila, štěpkovač, drtič větví, štípač na dřevo a k tomu lopaty, hrábě, motyky a pak substráty, hnojiva… A otázkou je, kam s tím vším? Pokud váš zahradní domek má tedy sloužit především pro uskladnění zahradnických potřeb, vybírejte ten pravý mezi domky na nářadí. Ty můžete mít různých rozměrů, dřevěné, ale i plastové.

Luxusní domky

Pokud ale od svého domečku očekáváte něco víc a budete jej chtít využívat jako například domek pro hosty, pracovnu nebo zašívárnu, pak se zaměřte na luxusní domky, které mají ambici stát se vaším druhým domovem. Ty obzvláště designově vybavené se mohou stát chloubou vaší zahrady. Na výběr opět máte řadu rozměrů, ale i atypických tvarů.

Dětské domečky

Snem snad každého dítěte je vlastní malý domeček. Domeček, do kterého mají dospěláci vstup zakázán. Budete překvapeni, jak takový malý capart dokáže s jen jeho prostorem naložit. Takové místo ho nejenže zabaví, ale i náležitě podpoří jeho fantazii. V domečku sí dítko může hrát, malovat, snídat v něm, obědvat i odpočívat. A zvát do něj může i své kamarády, ze kterých někdy rodičům jde hlava kolem. V domečku alespoň nebudou rušit.

Domky Herold

Kde takové domečky sehnat? Opravdu pestrou nabídkou všech zmíněných domků disponuje firma Domky Herold. Sedněte k internetu, vyberte z její nabídky ten, který bude nejvíce vyhovovat vašim požadavkům, objednejte si jej a zbytek nechte na profících. Domeček vám přivezou, postaví a váš druhý domov bude na světě.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS