12/2
Designový kousek pro vás: dekorační stěna Algue

Designový kousek pro vás: dekorační stěna Algue

12. února 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Byty , Design , Domy , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Sponzorované odkazy:

V příbytku je častým problémem oddělení obytných zón stylově a originálně. Pokud řešíte právě toto, máme pro vás tip! Určitě vás uchvátí neobvyklé řešení členění prostoru za pomoci flexibilní dekorační stěny Algue.

Dekorační stěny Algue

Jsou designové dekorační plastové komponenty připomínající větve rosltin. Dají se navzájem propojovat, čímž vzniknou flexibilně a různě veliké i rozsáhlé dekorační stěny. A nabízejí tolik kreativních možností spojení, že žádná vytvořená dekorační stěna nebude stejná. Vždy bude každá jedinečná a originální.

Kdo je pachatelem?

Na svědomí mají tuto designovou stylovku dva bratři z Francie. Ronan & Erwan Bouroullec jako designéři a návrháři fungují již od roku 1997. Pocházejí z Bretaně a prosluli osobitostí pojetí dekorací a designu. Mají vlastní studio nazvané Ronan & Erwan Bouroullec Design, kde navrhli jedinečné kusy nábytku a interiérových dekorací pro značky jako Vitra, Cappellini, Kvadrat, Ligne Roset, Magis, Habitat a další.

Stylovka domova

Je libo dělicí stěnu lehkou, nebo průhlednou, či naopak hustou s neproniknutelných spletenců? To vše s Algue vytvoříte. Jedno balení dekorační stěny Algue obsahuje 25 komponentů a pokryje jeden metr čtvereční prostoru. Rozměry stěny jsou 320 × 257 × 40 mm, a materiálem je plast. Cena jednoho balení činí 1946 Kč.

Vybere si skutečně každý, jelikož jsou tyto variabilní skládačky k mání hned v několika barvách, a to průhledné, zelené, světle zelené, červené, světle červené, černé a bílé.

Zakoupit tuto zajímavou designovou záležitost lze v online obchodě Designbuy.cz, anebo v Design Showroom, Praha.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS