31/1
Pokud se chcete v létě koupat ve vlastním bazénu, neotálejte s jeho koupí

Pokud se chcete v létě koupat ve vlastním bazénu, neotálejte s jeho koupí

31. ledna 2018 v 22.00 , Zahrada

S příchodem nového roku si lidé dávají různá předsevzetí, přičemž někdo plánuje zhubnout deset kilogramů, někdo zase postavit vysněný bazén na zahradě za domem. Pokud patříte do druhé skupiny, neměli byste s koupí bazénu otálet, protože společnosti potřebují dostatek času na jeho výrobu. Objednávky tak přijímají už v zimě.

Dávno jsou pryč doby, kdy na zahradách stály nafukovací a nadzemní bazény. Do popředí se prodraly zapuštěné bazény, jejichž pořizovací ceny už nejsou tak vysoké jako před deseti lety. Jestliže navíc investujete do zastřešení, prodloužíte si koupací sezónu o několik týdnů.

V zimě objednáte, na jaro se postaví, v létě se koupete

Přední výrobce bazénů ALBIXON dostává první objednávky na bazény do země. Sám upozorňuje, že čím dříve bazén zakoupíte, tím lépe, protože na jaro se provede realizace, napustí se voda, a potom jen počkáte do prvních letních dnů, než se ohřeje na příjemnou teplotu. Uvedená společnost používá u svých produktů revoluční materiál ALBISTONE, jehož přednostmi jsou vysoká barevná stálost, ochrana proti UV záření a odolnost proti mechanickému poškození.

V současné době kladou firmy důraz na ochranu životního prostředí a ALBIXON není výjimkou, a proto je materiál ALBISTONE stoprocentně recyklovatelný, a to i po několika letech užívání.

Jaké produkty ALBIXON nabízí?

Bazén je zrovna produkt, na kterém se rozhodně nevyplácí šetřit, protože investujete do něčeho, co vám bude sloužit dlouhá léta. Společnost ALBIXON nabízí hned několik možností. Velice populární jsou takzvané QUATTRO sety, jež zahrnují vše v jednom, a to konkrétně bazén, zastřešení, technologickou šachtu a příslušenství (bazénová filtrace a bazénová čerpadla). Více podrobných informací se dozvíte přímo na stránkách Albixon.cz.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS