27/12
Příroda u vás doma

Příroda u vás doma

27. prosince 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Koupelny , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Nahraďte plastové pomocníky u vás doma praktickými kousky z přírodních materiálů, které přetrvají věky a budou stále krásné, přičemž patina na nich způsobí jejich exkluzivitu.

Zkuste být eko. Zkuste doma něco jinak, tak, abyste nezatěžovali životní prostředí tvorbou zbytečného odpadu, který vzniká především využitím plastů. Ty jsou těžce rozložitelné i recyklovatelné. Tak využijte ve svém příbytku, k výzdobě i praktickému použití především přírodních materiálů. Ty jsou ekologické, vcelku snadno rozložitelné i obnovitelné. Mezi ně bezesporu patří dřevo.

Třeba od firmy Andrée Jardin, což je uznávaná francouzská firma, jež více než století udržuje tradici výroby kartáčů, košťat a smetáků. Jejím krédem je propojování toho nejlepšího ze starého (osvědčené metody zpracování bukového dřeva i hedvábných štětin) a nového (spolupráce s mladými designéry). Díky firmě AJ vznikají krásné, poctivě vyrobené a užitečné domácí potřeby, jež čítají od houbiček přes kartáče na boty až třeba po stylovou prachovku z pštrosího peří. Fenoménem jsou jejich přírodní kartáře André Jardin, které ztělesňují krásný design a kvalitu, co vydrží po generace, do kuchyně, na úklid i na hýčkání do koupelny.

Zvon HeritageZvon Heritage

Zvon Heritage

Je vyroben ze dřeva pryže, má délku 35 cm a šířku 15 cm. Může to být váš stylový a nepostradatelný pomocník na čištění odpadů. Rukojeť je z jasanového dřeva, které je pevné a velmi odolné proti vlhkosti. Zvon Heritage vyjde na 330 Kč.

Heritagge, kartáč na těloHeritagge, kartáč na tělo

Kartáč na tělo Heritage

Precizně vyrobený koupelnový kartáč z tepelně modifikovaného jasanového dřeva se štětinami z rostlinných vláken v klasické hnědé barvě, má rozměry 30 × 9 cm a jeho cena činí 360 Kč. Tvar kartáče dovoluje uchopit jej velmi dobře do ruky a rozmazlovat tělo peelingem a očistou. Modifikované jasanové dřevo se vyznačuje vynikající odolností proti vlhku.

Kartáč na hrnceKartáč na hrnce

Kartáč na hrnce

Kvalitní provedení a klasický design, to je kartáč z jasanového dřeva, se štětinami z přírodních vláken, jež je speciálně navržen pro snadné čištění hrnců. Šikmý úhel vláken umožňuje dokonalé čištění jinak obtížně dosažitelných koutů vašich hrnců a pekáčů. Cena činí 190 Kč.

Heritage, kartáč do koupeleHeritage, kartáč do koupele

Kartáč do koupele Heritage

Prima kartáč s rostlinnými vlákny nemůže ve vaší koupelně chybět. Zajistí veškerou péči, kterou vaše pleť potřebuje. Ideální pro peeling či masáž celého těla. Uvidíte, že po použití bude vaše pleť jemnější a hladší. Má průměr 7 cm, a vyroben je z tepelně modifikovaného jasanového dřeva, které se vyznačuje vynikající odolností proti vlhku. Jeho cena je 590 Kč.

Úvodní foto: kartáče na čištění a na leštění bot

Zdroj foto: Nila

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS