20/12
Vybavte si domácnost originálními náměty, samolepky na zeď nenabízí jen obrázky

Vybavte si domácnost originálními náměty, samolepky na zeď nenabízí jen obrázky

20. prosince 2017 v 00.00 , Design

Obrazy jsou moc těžké, sedá na ně prach. Ale samolepky na zeď jsou něco úplně jiného, jde o moderní výzdobu, která nezabere zbytečně moc prostoru a vydrží pěknou řádku let. Jinými slovy, tohle prostě musíte mít doma! Samolepky dotvoří atmosféru obývacího nebo dětského pokoje, prim hrají i v ložnicích a kancelářích. Motivační citáty, hravá zvířátka na dětských samolepkách na zeď nebo rej barev, prostě vždy originálně a ruku v ruce s dobou…

Rozjasněte si život, černá barva je tu plná zajímavých motivů

Noty, citáty slavných nebo originální moudra – to vše v černé barvě, ideální pro každou fádní bílou stěnu, které chcete vdechnout opravdovou duši. Přitom nemusíte platit ani tolik, co za průměrný obraz, ceny mnoha samolepek jsou maximálně v řádu stokorun. Nudná bílá zeď může doslova prokouknout a postačí jen pár minut, práce se samolepkou je jednoduchá – ale pozor, musíte si napevno rozmyslet, kam ji vlastně umístíte. Třeba nad sedací soupravu, ale pozor slepit a znovu nalepit už totiž bohužel nepůjde.

Záleží jen na tom, jaký máte cit a fantazii, samolepka se totiž dá umístit na poměrně dost různorodých míst. Vysoce kvalitní fólie neodráží světlo, takže obraz nebo motiv bude vypadat jako namalovaný.

Desítky různých modelů, veselá poselství i životní motta, zvířata a například i pohádkové postavy. Vlčí máky, růže, motýlci nebo hudební alba, ale i strom plný zpívajících ptáků. Nakonec, samolepky mohou být nalepené i na kachličky, okna nebo lednice, menší vzory se hodí kupříkladu i jako ohraničení vypínače. Důležité je opravdu pečlivé lepení a naprosto čistý a rovný povrch, jinak můžete nakupovat znovu. Samolepky na zeď oživí každou garsonku, která bude rázem hrát všemi barvami. Vy je ještě nemáte?

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS