5/12
Vánoce jsou za dveřmi: Tipy na dárky i vánoční dekorace

Vánoce jsou za dveřmi: Tipy na dárky i vánoční dekorace

5. prosince 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Kuchyně , Nádobí , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Vánoce se pomalu blíží, tiše přešlapují za dveřmi a je nejvyšší čas začít s přípravami na toto kouzelné období.

Mimo vánočního úklidu, výzdoby bytu, domu a zahrady, je důležitý o slavnostně prostřený stůl. A na něj ke slavnostně prostřené štědrovečerní večeři patří i drobnosti a doplňky. Inspirovat se můžete kousky z vánoční kolekce trefně pojmenované Tradice, návrhářky Zuzany Osako. Ta těmito maličkostmi obohatila kolekci nesoucí odkaz, který se u nás předával po staletí z generace na generaci.

Mezi tyto krásné drobnosti patří

  • lněné ubrousky
  • utěrky s paličkovanou krajkou
  • pytlíčky na ořechy, bylinky či sušené ovoce

Vše pospolu pak vykouzlí útulnou atmosféru tradičních českých Vánoc anebo poslouží jako neotřelé dárky pro rodinu, přátele a blízké pod stromeček. Inspirujte se!

Lněná utěrka s paličkovanou krajkou

Utěrku zdobí krásná paličkovaná krajka, díky níž je utěrka nejen praktická, ale také ozdobou interiéru a velmi pěkným vánočním dárkem. Utěrka standardních rozměrů má poutko na zavěšení, je dobře savá a měkká. Len je krásný svou přírodností a jednoduchostí, díky níž vyniká tkaná struktura. K dostání v různých barvách za 340 Kč.

Ubrousek s paličkovanou krajkou

Hezky prostřenému stolu lichotí i látkové ubrousky s krásnou paličkovanou krajkou, které můžete zdobně naaranžovat a doladit tak celkovou náladu. Tento výrobek je kompletně, včetně všech komponentů, výrobkem českých tradičních manufaktur. K mání v různých barvách za 150 Kč.

Utěrka s autorskými motivy a paličkovanou krajkou

Utěrku zdobí krásná paličkovaná krajka, díky níž je utěrka nejen praktická, ale také ozdobou interiéru a velmi pěkným dárkem. Utěrka standardních rozměrů má poutko na zavěšení, je dobře savá a měkká. Plátno zdobené autorskými ilustracemi, zachycujícími folklorní dění na moravském Slovácku, je českou verzí oblíbených romantických vzorů toile. Její cena činí 340 Kč.

Pytlíček velký: Na bylinky, oříšky, sušené ovoce

Ve vašem životě může zaujmout mnoho míst jak v domově, tak v taškách nebo v kufru na cestách. Několik pytlíků v kufru krásně roztřídí ponožky, prádlo a pro miminka i větší děti je skvělý na různé hračky, pleny či náhradní oblečení. Do malých pytlíčků můžete dát třeba levanduli nebo mýdla. Do velkých bylinné čaje jako je lípa, meduňka či divizna, anebo v něm uchovávat pecen chleba. Je naprosto báječným “obalem” na dárek. K dostání v mnoha provedeních za 160 Kč.

Veškeré kousky a mnohé další najdete na Tradice.org.

Zdroj foto: Tradice

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS