1/11
Jídelní sety a stále oblíbené rohové lavice

Jídelní sety a stále oblíbené rohové lavice

1. listopadu 2017 v 22.00 , Kuchyně

Není nad krásný, velký, masivní a kulatý stůl, ke kterému se posadí celá rodina i s návštěvou. Tento sen si však můžou splnit jen ti, kteří mají možnost ovlivnit velikost jídelny. Nesmutněte, pokud už bydlíte a jste omezeni předem danou velikostí místnosti. Přesně pro vás tu máme řešení. Kuchyňské sestavy, které se přizpůsobí vašim potřebám. Na vás je jen zvolit ten správný materiál a počet potřebných míst.

Praktická rohová lavice na míru

Mezi velice oblíbené jídelní sestavy stále patří funkční rohová lavice. Je skvělým společníkem v malých i středních kuchyních. Zabere minimum místa, a přitom nabízí komfortní a pohodlné posezení až pro šest osob (včetně židlí či taburetů). Lavice poskytuje navíc úložný prostor. Dokonce je možné nechat si upravit její rozměry podle vaší potřeby. Samozřejmostí je vlastní výběr kombinace barvy těla a čalounění stejně jako materiálů. Tyto jídelní sety se však vyrábí převážně ze dřeva a v přírodních barvách. Pokud chcete něco odlišného, moderního a barevně vyzývavého a netradičního, volte nábytek do kuchyně ze syntetických materiálů.

Kuchyňský nábytek jako umělecké dílo

Pokud si nepotrpíte na klasiku v podobě masivních dřevěných lavic a radši byste svůj byt vkusně rozzářili, nebojte se barev. Luxusní jídelní sety pro šest osob můžou být víc než jen stolem a židlemi. Neotřelý design může kuchyňský nábytek povýšit na umělecké dílo, které už nebude potřebovat žádné doplňky ani úpravy. Jedním z těchto originálních kousků jsou například barevné retro židle z umělé hmoty, eko kůže a dřeva. Set židlí doplňuje odolný stůl. Celá sestava je prodávána v několika barevných kombinacích. Dokážete si představit, jak příjemně budou probíhat večeře s přáteli u černého stolu a na žlutých židlích? Nebo jakou radost budou mít vaše děti ze zeleného čalounění. Zhmotněte vaše fantazie a inspirujte se na dona-shop.cz.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS