11/10
Vařte, pečte, perte a sušte stylově!

Vařte, pečte, perte a sušte stylově!

11. října 2017 v 00.00 , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Technologie a novinky vládnou světem, to je realita a pravda ve všech odvětvích. Nejinak je tomu i ve sféře domácnosti – konkrétně vaření a pečení.

Chcete li mít stylově vybavenou kuchyni a vařit i péct na nejlepších a nejnovějších technologiích, pořiďte si novou generaci plynových varných desek a multifunkční trouby Gorenje. Jsou to totiž kousky, které získaly letos vítězství a Red Dot Design Award 2017.

Red Dot Design Award a Gorenje

A ne poprvé. Značku Gorenje si můžete pořídit ve formě mnoha spotřebičů, nejen těch vítězných z letošních Red Dot Award 2017. Gorenje totiž tuto cenu za průmyslový design získala již po osmnácté v řadě.

Letošní silné konkurenci přes 5500 výrobků z 54 zemí. A mezinárodní porota zařadila novou generaci plynových varných desek a multifunkční trouby Gorenje do exkluzivní skupiny produktů s nejlepším designem na světě. Zásluhu na tom má projektový a vývojový tým Gorenje.

Mimo tento obrovský úspěch byla dalším zářezem Gorenje dvě ocenění Red Dot Best of the Best pro novou generaci prémiových praček a sušiček ASKO. Z toho vyplývá, že inovativní, ekologická, úsporná a komfortní domácnosti může být s nejnovějšími výrobky značky gorenje.

Red Dot: Best of the Best

Porota složená z více než čtyřiceti nezávislých designérů, profesorů designu a specializovaných novinářů testovala, posoudila každý produkt a následně udělila Čestná uznání za dobře koncipované detailní řešení, Red Dot za vysokou kvalitu designu a Red Dot: Best of the Best za špičkovou designovou kvalitu.

Lidija Pritržnik, ředitelka produktového designu Gorenje, řekla: „Tentokrát jsme mezi tisíci účastníky z celého světa zvítězili s multifunkčními troubami a novou generací plynových varných desek gorenje. Tyto produkty jsou výsledkem důkladného výzkumu a porozumění preferencím našich zákazníků, za kterými stojí náš projektový tým a širší výzkumný a vývojový tým. Pečlivě promyšlenými řešeními jsme se snažili zjednodušit klíčové výzvy při každodenní přípravě lahodných, kvalitních pokrmů. V letošním roce jsme obzvlášť hrdí na dvě ocenění Red Dot Best of the Best, která získala prémiová značka Asko společnosti Gorenje Group za svou novou generaci praček a sušiček.“

Jon Carlehed, vedoucí designu společnosti Asko, dodává: „Naše strategická práce s designem v čase byla odměněna dvěma oceněními Red Dot – obě v nejprestižnější kategorii Best of the Best. Účastníte-li se soutěží, nikdy si nemůžete být jisti vítězstvím, ale tentokrát nejsme překvapeni. Všichni kolegové, kteří se na tomto projektu podíleli, mohou být právem hrdí na to, čeho jsme dosáhli – reálný výsledek vynikající mezinárodní týmové práce!"

A profesor Dr. Peter Zec, zakladatel a generální ředitel soutěže Red Dot Award uzavřel: „Vítězové Red Dot dokazují, že kvalitní design a ekonomický úspěch jdou ruku v ruce. Ocenění Red Dot udělené týmem nekompromisních porotců je pro výrobce dokladem vysoké kvality designu a svědčí o jejich úspěšné strategii v oblasti designu,".

Všechny oceněné produkty jsou již k mání na Gorenje.cz.

Zdroj foto: Gorenje; Red Dot Award

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS