19/9
Znáte tajemství příjemného domova? My ano!

Znáte tajemství příjemného domova? My ano!

19. září 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Stolování na úrovni? Pohoda a domácká stylová atmosféra? Vše je možné. Váš domov je vaší přístavem. A s produkty Nkuku bude ještě příjemnějším azylem s nádechem jemnosti a originality.

Nkuku je britská značka, která se rodila postupně. Začínala nenápadně – pouhými ručně vyráběnými koženými deníky a bloky, a v současnosti v její nabídce najdete krásné a neotřelé dekorace v rustikálním stylu, porcelán zapadající do dnešních dní zcela přirozeně, pletené přehozy, masivní dřevěné kousky a mnoho dalšího.

Výroba produktů anglické značky Nkuku (Nuh-ku-ku) se necílí jen na Anglii, ale sahá od Devonu až po Indii. Tím pádem má ve svém týmu ty nejzručnější řemeslníky. Ti pro značku v ruční výrobě produkují šik domácí a stylové kousky, jež kombinují jedinečnou nadčasovost, přírodní materiály a vzhled s férovostí a transparentností výroby.

Novinky od anglické značky Nkuku jsou k mání i v Česku. Nabízí je NILastore. Dva NILA kamenné obchody najdete kousek od sebe na pražských Vinohradech , a to v Korunní 91 a pobočka NILAkids pro děti je v Korunní 76. Mimopražští nezůstanu ošizeni, protože produkty má Nila i ve svém online obchodě.

A co je k mání? Máme tu pár tipů pro váš harmonický a stylový domov. Vyberete si?

přehoz pletený z bavlny volným stehem Moss Stitchpřehoz pletený z bavlny volným stehem Moss Stitch

Přehoz

Krásné bavlněné přehozy, alias deky jsou neuvěřitelně příjemné na dotek a suprově hřejivé. Jsou pletené z bavlny volným stehem známý jako „Moss Stitch“. Přehozy jsou k mání ve třech tlumených odstínech (viz obrázek) a to ve velikosti 125 cm x 180 cm za cenu 2 890 Kč.

Prkénko AbebaPrkénko Abeba

Prkénko Abeba

Je praktické dřevěné prkénko z mangového dřeva, dodávané s originálním koženým poutkem. Svojí velikostí 24,5 cm x 15,5 cm je ideální pro práci v kuchyni a skvěle vypadá i zavěšené jako funkční a příjemná dekorace. Můžete je pořídit za cenu 390 Kč.

měděný rámečekměděný rámeček

Měděný rámeček

Tento fantastický rámeček o velikosti 15 × 10 cm v bronzové barvě je k zavěšení, anebo jen tak položení kamkoliv. Nabízí se s ním krásný způsob, jak vystavit fotografie a dárky na památku. Přední a zadní rámečku sklo je uzavíratelné na petličku , nově také s zinkovými rámy. Vyjde vás na 490 Kč.

hrneček Karumahrneček Karuma

Hrneček Karuma

Křehký keramický hrneček jedinečného designu je ručně vyráběn na severu Vietnamu a to pomocí starodávných technik. Tenké modré čáry jsou nejprve leptány do jílů a pak ručně malované. Hrnek o průměru 8 × 7 cm můžete pořídit za 370 Kč.

dřevěný box Ahantidřevěný box Ahanti

Dřevěný box Ahanti

Tohle je stylový bonbónek z mangového dřeva pro vaši kuchyni. Objemný a masivní úložný box má elegantní, nadčasový vzhled a nabízí spoustu možností využití. Hodí se stejně dobře na skladování ovoce a zeleniny, časopisů a desek nebo třeba kuchyňského náčiní, případě k dekoraci s kytkami či proutím. Vyjde vás na 2590 Kč.

miska Ibamiska Iba

Miska Iba

Stylová jemná keramická miska bude designovou ozdobou vaší kuchyně a stolování. Praktický kousek s originálním designem, který je produkován a ručně malován ve Vietnamu. Miska o velikosti 6 × 13 cm vás vyjde na 370 Kč.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS