9/9
Kousek luxusu u vás doma

Kousek luxusu u vás doma

9. září 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Nádobí , Sklo

Sponzorované odkazy:

Harmonie, pohodlí, domáckost a čistota – to jsou běžná synonyma pro domov, příbytek a domácnost. Ale proč se omezovat jen na ně, a nemít doma i kousek luxusu?

Cartier bytovými doplňky je to možné vždy a všude. Ne nespletli jsme se, Cartier není jen producentem nádherných šperků. Ale můžete si s touto značkou dopřát i obdobu šperku vašeho příbytku. A není to žádná novinka.

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době, kdy slavný francouzský dům začal vyrábět dnes již ikonické šperky. Luxusní bytové doplňky jsou tak od počátku velmi úzce provázány a propojeny s uměním šperkařů, zlatníků a stříbrotepců.

Ti bezchybně a úžasně dokonale propojují vzácné materiály a motivy s řemeslnou profesní zručností a kreativitou. A budete se divit, když řekneme, že tradice těchto malých, jemných a neotřelých bytových pokladů denní potřeby na pařížské Rue de la Paix sahá do pozdních let 19. století. Ano, již od tohoto data všechny jejich kousky dodávají luxusní nádech a krásu mnohým domovům.

A co je k mání?

  • apartní toaletní pouzdra
  • krásné zapalovače
  • roztomilé ozdobné krabičky
  • nejrůznější apartní lahvičky
  • umné křehké sklenice
  • parádní rámečky či vizitkáře

Vše vyjadřuje delikátní, luxusní a hluboce estetický způsob art de vivre, tedy umění žít. Značka Cartier tak zas a znovu oživuje kouzlo každodenních luxusních objektů a právě nyní vám s ní přinášíme novou barevnou kolekci moderních doplňků. Veškerý sortiment i s cenami je k mání na Cartier.com.

Zdroj foto: Cartier

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS