24/8
Pohodlný a domácký: domov ve stylu hygge

Pohodlný a domácký: domov ve stylu hygge

24. srpna 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Hygge interiérové doplňky pomohou vytvořit útulný domov. Dánský styl hygge je považován za symbol hřejivého a pohodlného domova dýchajícího harmonii. Zkuste jej i vy! Fenomén hygge je jakési myšlení a naladění, způsob života a umění žít šťastný a příjemný život. Co to obnáší v reálu? Prostě a jednoduše obklopit se lidmi a věcmi, které vás těší, a vytvářet si kolem sebe hřejivou domácí atmosféru.

Jedině. deka z merinaJedině. deka z merina

Jak na to?

  • Zabalit se do deky a na terase pozorovat západ slunce.
  • Pochutnávat si na dobrém jídle a pití v kruhu svých přátel.
  • Nebo si zapálit svíčku, uvařit čaj a s celou rodinou si užít pohodový večer u krbu.
Jedině. podložka z bavlnyJedině. podložka z bavlny

Způsobů, jak žít hygge je mnoho a sestává z drobností, které jej takovýmto udělají. Radovat se z maličkostí, vážit si domácí pohody a svých blízkých a každou chvíli s nimi proměnit v zážitek. Zní to jednoduše, a přitom je to pro mnohé v dnešní době hodně složité. Ale vězte, že nejpodstatnější je vždy váš domov a jeho nálada. Inspirujte se s námi filozofií hygge a vybavte se osobitými doplňky, které vašemu domovu dodají útulnou atmosféru a vtisknou mu vaši originalitu a osobitost.

Jedině. polštář z bavlnyJedině. polštář z bavlny

Naše tipy pro vás

  • Domácí pohodu a útulno vykouzlíte s Merino dekou „Jedině.“. Je ručně pletená z objemné příze vyrobené ze 100% extra jemné merino vlny. Příze je měkká, příjemná na dotek a svým kvalitním zpracováním přispívá k dlouhodobému užívání. Příze je zpracována v malé a zodpovědné společnosti ve Finsku, která dbá na humánní chov a dobré životní podmínky ovcí. Cena od 5 400 Kč.
  • Dobře naladit vás může i „Jedině.“ přehoz z vlněné plstěné příze. Jde o originální materiál od designérky z Nového Zélandu – vysoce inovativní plstěnou přízi, která je speciálně navržena pro interiérový design. Příze vyniká osobitým designem, vysokou funkčností a odolností, nízkou mírou plstnatění a rovněž praktičností, při samotném užívání se netrhá, netahá apod. Cena od 7 600 Kč.
Jedině. přehoz z plstěné přízeJedině. přehoz z plstěné příze
  • Své hygge dny můžete naplnit také pomocí „Jedině.“ podložek alias koberečků, když podložky jsou upleteny z vlastnoručně vyráběných maxi bavlněných vláken, jsou měkké a zvou na pohodlné válení a sezení na podlaze. Cena od 4 800 Kč.
  • Dekorace a doplňky, to jsou detaily, které odlišují váš domov od ostatních. Pletené polštáře „Jedině.“ jsou toho důkazem. Jsou ručně šité a pletené z bavlněných úpletů, měkké a příjemné na dotyk a ideálním společníkem k „hygge“ sedánkám se svými blízkými. Cena je 880 Kč.
Jedině. polštář z bavlnyJedině. polštář z bavlny

JEDINĚ. je značka věnující se tvorbě osobitých a funkčních doplňků. Základem jsou pletené produkty, které jsou vyrobeny ze speciálně navržené plstěné příze z Nového Zélandu a merino příze zpracovávané ve Finsku. Speciálem značky jsou pak produkty z bavlněných úpletů, ze kterých si vlastnoručně vytváří maxi vlákna na pletení. V neposlední řadě se v nabídce Jedině. nachází doplňky šité z přírodní vlněné plsti. Ve všech případech se jedná o ruční práci, lakonický design a umírněnou paletu barev.

Zdroj foto: Jedině

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS