16/8
Potěšení pro byteček či dárek pro blízké

Potěšení pro byteček či dárek pro blízké

16. srpna 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Nádobí , Sklo

Sponzorované odkazy:

Někdy se zdá, že našemu příbytku něco chybí. Maličkost, drobnost, prostě „něco“. Často stačí opravdu málo a váš domov je opět azylem a harmonickým prostředím k trávení volných chvil. Jak o samotě, tak s rodinu.

Zajímavých kousků pro bydlení není nikdy dost, obzvláště chcete li svému domovu vnuknout nový nádech a život. Pár menších změn někdy udělá víc, než rozsáhlá (a hlavně nákladná) přestavba či rekonstrukce. Takové prima kousky najdete v online obchůdku Nila.cz. Přinášíme vám pár tipů pro inspiraci.

váza Assiniváza Assini

Váza Assini

Křehce vypadající skleněná váza Assini má texturovaný povrch, který tomuto průzračnému kousku dodává jedinečný styl i charakter. Váza je vyrobena ručně, v čistých liniích a s jakousi nenápadnou, a právě proto nápaditou rustikální nedokonalostí. Každý jeden kousek vázy Assini je tak originál, který můžete mít za cenu 1290 Kč.

talíře Indigo Droptalíře Indigo Drop

Talíř Indigo Drop

Úžasný bílý talíř s modrými kapkami je součástí stylového jídelního servisu Nkuku Indigo Drop, který je vyroben zcela ručně ve Vietnamu v rámci tradiční výroby. Je k mání ve dvou velikostech, když vše ze servisu je možno použít jak do mikrovlnné trouby, tak do klasické trouby a umýt v myčce. Talíř o průměru 22,5 × 2 cm vyjde na 440 Kč a větší o průměru 28 × 2,5 cm stojí 590 Kč.

Váza a talíře patří do série produktů anglické značky Nkuku, která nabízí bytové dekorace i užitné předměty v mnoha podobách – od stylového porcelánu, přes skleněné kousky až po pletené přehozy i masívní prkénka do kuchyně. Jejich výroba se realizuje od Devonu až po Indii, kde mají ty nejšikovnější řemeslníky, kteří umí ruční výrobu udělat jedinečnou.

set Bathing Girlsset Bathing Girls

Bathing Girls

Jedinečný porcelán s vtipným a úsměvně hravým dekorem je prací nizozemské firmy Pols Potten. Patří k ideálním kouskům pro nový náboj do příbytku, nebo poslouží jako originální dárek. Na set Bathing Girls se určitě nebude prášit a bude stále v permanenci. Obrázky koupajících se dam na setu sestávajícím z konvičky se čtyřmi šálky a podšálky, se jistě postarají o originální příměs chvílí u stolu a úsměv na tváři stolovníků. Set vyjde na 1590 Kč.

Vše a mnohé další epesní, funkční a dekorační bytové kousky hledejte na Nila.cz, kde je k mání i oblečení, kosmetika, a další prima věcičky.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS