2/8
Bezpečnostní dveře od profesionálů

Bezpečnostní dveře od profesionálů

2. srpna 2017 v 12.00 , Stavba a rekonstrukce

Pokud stavíte nový dům anebo uvažujete o větší revitalizaci bytu, toužíte po moderním a kvalitním vybavení. Vezměte to pěkně od začátku a myslete na vstupní dveře do bytu. Zapomeňte na obyčejné a levné modely od neprověřených výrobců. Zjistěte si důvěryhodnost a zkušenosti společnosti, kterou oslovíte. Jen tak se můžete spolehnout, že vám budou bezpečnostní dveře sloužit dlouhá léta. Ne všechny firmy se mohou pochlubit dokonalostí svých produktů.

Ochrana před zloději, ohněm a kouřem

Když už se pouštíte do finančně i časově náročné rekonstrukce domu, nezapomeňte si vybrat správné vstupní dveře do bytu. Určitě musejí být odolné proti ohni, kouři, vloupání, poškrábání. Nikdy nekupujte modely, které nemají skvělé izolační vlastnosti. Samozřejmě záleží na tom, kde bydlíte. Bezpečnostní dveře do domu musejí zvládat rozmary počasí. Vysoká odolnost je klíčová. V hlučných městech se také doporučují kvalitní výrobky, ale nemusejí být tak propracované jako modely, které dokážou odolávat povětrnostním vlivům. Vždy si pamatujte, že jsou vlastnosti bezpečnostních dveří na prvním místě.

Bezpečnost a protipožárnost hrají prim

Možná jste nevěděli, že existují dva druhy vstupních dveří, a to do bytu a do domu. Jedny jsou umístěny venku, druhé vevnitř. To je stěžejní rozlišení. Je nutné, aby vstupní dveře do bytu splňovaly protipožární požadavky. Tyto normy platí pro jednokřídlé, dvoukřídlé i prosklené modely. Dalším kritériem je kouřotěsnost. Lidem záleží na bezpečnosti, a tak rozlišujeme hned několik bezpečnostních tříd. Klasickým vstupním dveřím do bytu postačí bezpečnostní třídy 2 a 3. Nesmíme zapomenout na zvukovou izolaci a kvalitní zárubně. Pokud prahnete po moderních modelech, spolehněte se na společnost NEXT.cz. Mrkněte se na webové stránky, najdete tam bezpečnostní dveře ceny a další cenné informace.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS