19/7
Jak vybrat dveře rychle a bez čekání?

Jak vybrat dveře rychle a bez čekání?

19. července 2017 v 22.15 , Stavba a rekonstrukce

Při ladění vašeho interiéru se jistě setkáte s mnoha prodejci interiérových dveří, kteří nabízí rozličné modely rozdělené podle způsobu otevírání na pravou či levou stranu, použitého materiálu a barevných dekorů. Pokud však hledáte kvalitu, obraťte se na prověřeného českého výrobce, firma Solodoor pro vás bude jistě tou správnou volbou. Již od roku 1997 si můžete pořídit dveře bez čekání v některém z nadčasových designů, široký výběr z 20 modelových řad vás mile překvapí. 

Česká kvalita od prodejce dveří Solodoor

Aktuálně firma Solodoor nabízí výprodej dveří ze skladových zásob za velice příjemné ceny. Máte-li jinou představu, můžete si nechat vyrobit výplně podle svých požadavků a přání včetně speciálních modelů s potřebnou certifikací. Oblíbená je např. modelová řada Vertigo Variant, díky ní snadno sladíte celý interiér do jednoho stylu včetně obložkových zárubní. Firma samotné dveře nejen prodává, ale sama si je vyrábí, a je tak považována za jednoho z největších lídrů na trhu v této oblasti, a to i v zahraničí, např. v Německu a Rakousku. Při nákupu si na internetových stránkách navolíte model, dekor, výplně ze skla a další doplňky, zajímavým tipem je vizualizace dveří, kdy lze vybraný model zobrazit u nahrané fotografie přímo o vás doma.

Tipy pro správný výběr dveří

Před samotnou koupí dveří je dobré promyslet pár základních věcí. Nevíte-li, jak vybrat dveře do vašeho domu či bytu, v prvním kroku si ujasněte, zda požadujete pravé či levé otevírání pro maximální využití prostoru. Dále zvažte, jestli se vám do daného pokoje více hodí dveře prosklené, které krásně propouští světlo, nebo plné pro dosažení ničím nerušeného soukromí. Ty se nejvíce řeší v ložnici, koupelně či v pracovně. I při výběru materiálu budete mít nelehký úkol rozhodnout se mezi levnější fólií, laminátovém povrchu CPL a luxusní dýhou. Mezi úžasné povrchy rovněž patří SOLO 3D, perfektně napodobí vzhled dřeva a zároveň vyniká vysokou odolností.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS