20/7
Beton: šedá eminence bydlení

Beton: šedá eminence bydlení

20. července 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Nábytek , Obývací pokoje , Předsíň , Stoly a stolky

Sponzorované odkazy:

Beton se vám může zdát jako chladný a nepříjemný materiál. Ovšem v novodobém pojetí je úplný opak pravdou.

Beton již vůbec nepatří mezi zapovězené materiály, který se využívá jen při hrubé stavbě. Jeho pověst jako chladného a nepohodlného materiálu dostává velké trhliny. Dnes patří i pro svůj jedinečný neobvyklý charakter k nepopulárnějším materiálům vůbec. A neplatí to jen pro samotný beton, ale i jeho napodobeniny. Betonový vzhled zkrátka frčí!

obývací stěna Stoneobývací stěna Stone

Obývací stěna Stone

Je moderní a reprezentativní obývací sestava, jež má neobvyklý a exkluzivní vzhled díky rámu v dekoru betonu. Stone je variabilní a všechny její prvky lze skvěle kombinovat jak se vám v interiéru hodí. Vitrína obývací stěny Stone má LED osvětlení se studeným bílým světlem. Stone se může pro vás stát atraktivním nábytkem do interiéru s dostatkem úložného prostoru obzvláště pro knihy. Stone je k mání v některých eshopech na internetu i v obchodech s nábytkem a to ve slevě od 10 000 Kč až po původní cenu 17 000 Kč.

multifunkční nástěnný regál Faromultifunkční nástěnný regál Faro

Nástěnný regál Faro

Nástěnný víceúčelový regál Faro, je ideálem tam, kde je malý prostor, jelikož krásně zaplní místo na stěně a dodá interiéru svým „betonovým“ pojetím i tvarem a provedením nejen neotřelý a efektní vzhled, ale i další tolik potřebné odkládací prostory. Ovšem může být i jen atraktivní ozdobou prostoru s minimem dekorací. Je totiž sám o sobě velmi dekorativní a jeho minimalismus jej předurčuje jako jeden z novodobých napodobenin prvků z betonu. Se svými rozměry 69 × 68 × 19 cm vás vyjde na cenu od 1104 Kč po slevě, když původní činí 1699 Kč.

konferenční stolek Daisykonferenční stolek Daisy

Konferenční stolek Daisy

Je další skvělou ukázkou betonové napodobeniny, který bude interiéru slušet. Je moderním konferenčním stolkem se skrytou zásuvkou s kovovými podjezdy. Tento zajímavý stolek se může stát originální dominantou vašeho obývacího pokoje. Podnož tvoří zcela netradičně a v protikladu k betonovému vzhledu dvě skleněné desky z tvrzeného skla. Cena konferenčního stolku je vyšší, odvíjí se od 2 859 Kč po slevě, když původní činí 4 399 Kč.

Líbí se vám „betonový“ vzhled? Šli byste do něj?

Zdroj foto: Sconto.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS