13/7
Historická Olomouc otevírá dveře zájemcům o bydlení

Historická Olomouc otevírá dveře zájemcům o bydlení

13. července 2017 v 18.00 , Byty

Bydlení v těsném sousedství historického centra Olomouce a zeleně, již skýtají Čechovy sady, je od nynějška umožněno všem zájemcům. Dlouhodobé i krátkodobé pronájmy bytů Olomouc s možností služby vybavení bytu na klíč nabízí citlivě zrekonstruovaný dům ze 30. let minulého století. Výhodou jsou ideální poloha s kompletní občanskou vybaveností v okolí domu i výhodné finanční podmínky jednotlivých pronájmů bytových jednotek o různých dispozicích.

Nabídka sníženého nájmu o 20 % pro nejrychlejší zájemce

Komu učarovala Olomouc, má jedinečnou možnost využít pronájem bytů Olomouc v historickém domě, jenž právě prošel kompletní rekonstrukcí od základů po střechu – viz info na webu byty-palackeho.cz. Obyvatelé Olomouce, kteří řeší otázku bydlení blíže zaměstnání a centru, jsou rovněž zváni na prohlídku vzorového bytu. Akční nabídka nájmu nabízí prvním zájemcům dokonce nadstandardní slevu 20 procent z částky uvedené na webu. Kdo podepíše do 30. září alespoň na rok nájemné ve vybraném bytě, získá zmíněnou slevu čítající pětinu nájemného.

K dispozici jsou dvou a třípokojové byty, podkrovní a komerční prostory

Ani opozdilci nebudou škodní. Vynikající nájemní podmínky bytů, jež lze například sloučit anebo si je pronajmout i s vybavením na klíč, zaplatí nájem a fixní částku za zařízení. Odpadá tím starost o shánění nábytku, spotřebičů i objednávání stěhovacích služeb. Stačí se jen nastěhovat. Dům se nachází na olomoucké Palackého třídě a k dispozici jsou byty 2+kk a 3+kk, půdní vestavby a parkovací místa. Od podzimu 2017 se pronajímají také kancelářské prostory. To je výzva pro podnikatele a živnostníky nebo obchodníky, kteří chtějí mít řízení své firmy z kanceláře či prodejnu v blízkosti domova.

Omezený počet parkovacích míst

Parkovací místa na zabezpečeném dvoře jsou také připravena, ovšem pouze v omezeném množství 12 parkovacích stání pro rezidenty. Vážní zájemci o bydlení v jádru Olomouce by s rezervací bydlení či pronájmu komerčních prostor neměli otálet. Menší byty o dvou pokojích mají rozlohu zhruba 47–65 metrů čtverečních, rozlehlé třípokojové byty dosahují velikosti kolem sta metrů čtverečních. Zrenovovaný dům nabídne svým nájemcům pohodlí a komfort, kde nebudou chybět okna s izolačními dvojskly, výtahy, renovované schodiště a chodby, sklepní prostory, hlavní vchod s elektrickým zámkem či bezpečnostní kamerový systém. Za citlivou rekonstrukcí a modernizací historického domu stojí developerská skupina CREAM, která se zaměřuje na nadstandardní služby v oblasti nemovitostí a v současné době spravuje více než 100 nemovitostí v České republice.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS