5/6
Kartáče, košťata a smetáky – i to je doma zapotřebí!

Kartáče, košťata a smetáky – i to je doma zapotřebí!

5. června 2017 v 14.30 , Bytové doplňky , Koupelny , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Určitě se vám to už stalo. Hledali jste smeták a lopatku, koště, kartáč na zeleninu, na nádobí, anebo ve v koupelně kartáč na tělo. A nenašli jste je. Ano, i toto je domov. Také tyto kousky je doma zapotřebí. A když chybí, nebo se zničí, je zapotřebí třeba hledat novou. A třeba trvanlivější.

A my pro vás máme tip na hodně trvanlivé kousky. Jsou to domácí pomocníci francouzské firmy Andre Jardin. Je to společnost, která má více než stoletou tradici ve výrobě kartáčů, košťat a smetáků. Jejich kousky vám vydrží velmi, opravdu velmi dlouho. Jak to víme?

Protože spojení starých osvědčených metod zpracování bukového dřeva a hedvábných štětin spolu s novodobým stylem při spolupráci s mladými designéry, ve finiši nabízí krásné, poctivě vyrobené, praktické a trvanlivé domácí potřeby. Vyberete si i vy?

kartáč n nádobíkartáč n nádobí

Kartáč na nádobí

Má klasický design a velmi kvalitní materiál v podobě bukového dřeva a přírodních vláken na štětinách. S ním mytí nádobí bude hračka a zábava. Přírodní vlákna jsou navržena tak, aby zajistila optimální funkčnost a praktičnost, bez poškrabání nádobí. A po práci můžete kartáč o rozměrech 19 × 4 × 4 cm zavěsit nad dřezem pod skříňkami kuchyňské linky, a to díky praktickému očku. Kartáč vás vyjde na 150 Kč.

kartáč na zeleninukartáč na zeleninu

Kartáč na zeleninu

Milé dámy (a pánové), je konec zdlouhavému škrábání zeleniny! Díky tomuto praktickému kartáči ušetříte nejen svůj čas, ale zachováte v zelenině maximální množství vitamínů. Kartáč z voskovaného bukového dřeva má dva druhy přírodních vláken. Ty tvrdé štětiny použijte na očištění zeleniny s tvrdší slupkou (brambory, mrkev, ředkvička). A jemnější vlákna skvěle poslouží při čištění křehčích potravin jako jsou meruňky, broskve či rajčata. Tenhle skvělý pomocník o rozměrech 13,5 × 4× 4,5 cm vyjde na 190 Kč.

set na drobečkyset na drobečky

Set na drobečky

Designový a praktický set na drobečky z bukového dřeva se žíní s polyesterem. S tímhle prima kamarádem raz dva uklidíte drobky ze stolu po snídani, na kuchyňské lince u toastovače nebo následky po přípravě oblíbeného koláče. K dostání je s lopatkou v červené, šedé a bílé barvě. Set vás vyjde na 790 Kč a lze jej velmi prakticky složit na sebe.

set na drobečky ve složeném stavuset na drobečky ve složeném stavu

Všechny výrobky značky Andre Jardine jsou k mání na Nila.cz a také v NilaStore Korunní 76 a 96, Praha Vinohrady.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS