18/5
 Kouzlo světla

Kouzlo světla

18. května 2017 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň , Svítidla

Sponzorované odkazy:

I když denního světla a slunečního svitu přibývá, a máme stále delší dny, osvětlení doma potřebujeme každý den. A proč je nepovýšit na něco víc? Třeba na kouzelné osvětlení.

Aby vaše osvětlení bylo šik a neotřelé, je na trhu mnoho krásných kousků. My máme pro vás tipy na značku, která stojí za to. Je jí Ay illuminate z Nizozemí. Protože slovo „lumen“ znamená světlo, tak již samotný název holandské značky Ay illuminate (v překladu něco jako „já osvětlení“) říká vše o druhu produktů této značky.

osvětlení Ay illuminate Z5, cena 8490 Kčosvětlení Ay illuminate Z5, cena 8490 Kč

Tvůrčí čtyřka

Pod pojmenováním Ay illuminate se skrývá čtyřka designérů, jež své excelentní kousky vyrábí vesměs v asijských a afrických zemích za spolupráce místních řemeslníků. Ti jim pomáhají objevovat kouzla tradičních materiálů těchto zemí jako je bambus, ratan nebo sisal, úplet, ručně tkané hedvábí, a s nimi spojené tradiční řemeslné techniky při výrobě.

A tak pod jejich rukama vznikají neotřelé, krásné a přitom přírodní a jednoduché kousky, které jsou výsledkem nejen návrhu a pak výroby, ale především materiál recyklují, pletou, vyřezávají, tvarují a pod jejich rukama jako kouzlem vznikají šik a ekologická svítidla.

Ay illuminate Umut 2, cena 9990 KčAy illuminate Umut 2, cena 9990 Kč

Inspirace přírodou a tradicemi

Při své tvorbě se inspirují tvary v přírodě, různých tradicí kultur spojených do sebe, a tak vznikají svítidla bez hranic, která zosobňují dálné národy a jejich kulturu napříč světadíly (hlavně africkým a asijským) a odrážejí v sobě ducha jednotlivých národů a jejich zvyklostí. Jaksi organický vzhled každého z kousků je nadčasový a harmonizuje prostor všude tam, kde jsou umístěna. Interiér s nimi je stylový a má punc nezvyklosti, které mu dodávají právě tyhle exotické a přitom pohodou a domáckostí dýchající svítidla.

Ay illuminate Umut 3, barva přírodní, cena 9990 KčAy illuminate Umut 3, barva přírodní, cena 9990 Kč

A kde jsou tyhle epesní kousky k mání?

Všechny tyto kousky a mnohé další, i jiných značek najdete na Nila.cz, stejně jako i v jiných online obchodech s bytovými doplňky a svítidly.

Zdroj foto: Nila

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS