16/12
Papír nejen na psaní? I na světla!

Papír nejen na psaní? I na světla!

16. prosince 2016 v 00.00 , Design , Svítidla

Sponzorované odkazy:

V současnosti frčí ekologické a eko materiály. Mezi ty šetrné k životnímu prostředí určitě patří papír. Obzvláště ten recyklovaný. A víte, že papír není jen na psaní? Můžete si z něj pořídit i stínidla na světla.

Stínidla všech tří světel jež vám představíme, jsou vyrobena z recyklovaného papíru. To je materiál, který je velmi trendy. A díky kouzlení designérů je očividné, že i z recyklovaného papíru lze netradičním zpracováním vyrobit opravdu trendy kousky.

Ano, je to tak, protože stínidla jsou všechna z recyklovaného papíru, ale struktura papíru se u jednotlivých stínidel liší. Některá vypadají, jako že jsou vyrobena z přírodního provázku, a jiná naopak očividně papírově vypadají. Ale určitě vás stínidla z recyklovaného papíru okouzlí svou krásou a nápaditostí.

Manzana a VesuvioManzana a Vesuvio

Manzana a Vesuvio

Stropní svítidlo Manzana se tvarem podobá hrušce, tvar stolní lampy Vesuvio je oblý a válcovitý. Obě tato stínidla mají neotřelý zajímavý pletený vzhled, který je umocněn efektní měděnou barvou. Pletený vzhled recyklovaného papíru při svícení tvoří na zdi efektní světelné obrazce. Tento měděný odstín velmi dobře ladí s černými kovovými detaily, jež jsou použity na ostatních částech obou svítidel.

RamodaRamoda

Ramoda

Závěsné stropní světlo Ramoda svým vzhledem stínidla připomíná komplexní sadu zvonečků, jež jsou zavěšeny na kabelech jako na tenkých stopkách. Stínidla „zvonky“ mají výšku 15 centimetrů, a k mání jsou v tmavě šedé a béžové barvě. Světlo dokáže vyjímečně a originálně pozvednout interiér.

Všechny produkty lze zakoupit v showroomu claro, Národní třída 27, Praha nebo na e-shopu Claro.cz. Tamtéž lze pořídit také vánoční dárkový poukaz v hodnotě od 1 000 do 5 000 korun. Voucher je platný do 28. 02. 2017 a lze ho použít na celý sortiment světelného butiku claro.

Zdroj foto: Claro

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS